Skip to content
Forestsoap

Afvallen met een goedwerkende sapdieet

Wil je een paar kilo kwijt voor de zomer? Met deze simpele, gezonde tips zoals een sapdieet verlies je snel gewicht. Snel afvallen, dat willen we allemaal. Maar ja, we weten ook allemaal dat diëten ongezond zijn (en meestal ook smerig en onprettig). Maar toch willen we even die paar kilo kwijt, even snel afvallen voor de zomer. Die kerst chocolaatjes, die vierde oliebol, die paas eitjes, die kebab op Koningsdag. Ongewenste isolatie op je buik, op je billen of heupen en je wilt het weg hebben. Dus hoe schud je dat winterspek van je af zonder je lichaam te belasten? Hieronder vind je natuurlijke tips die je helpen om snel én gezond een paar kilo winterspek van je af te schudden! Snel en gezond afvallen met een sapdieet of met andere oplossingen doe je zo.

Weg met geraffineerde suiker!

Stop met alle suikers als je wilt afvallen. Het is niet goed voor je lijf en je wordt er o.a. dik (en futloos) van en het helpt je absoluut niet snel afvallen. Geraffineerde suiker is ontdaan van de vetten en vezels die er normaal gesproken voor zorgen dat de energie gedoseerd wordt afgegeven. Als je een suikerbiet eet zit je direct vol (vanwege de vezels). Als je het geraffineerde product van een suikerbiet (kristalsuiker) eet dan kun je eindeloos door eten.Dus, weg met suiker. Stop ermee als je snel een paar kilo wilt afvallen. Breek met je suikerverslaving. Dat is lastig in het begin, maar zodra je er aan gewend bent zul je merken dat je een stuk energieker wordt én dat het vet van je lichaam af glijdt. Heb je je winterkilo’s afgeschud? Blijf je dan bewust van je suikerinname en wissel het af met een sapdieet.

Vermijd andere snelle koolhydraten

Snel afvallen kan door een sapdieeet te volgen of het verminderen van snelle koolhydraten. Snelle koolhydraten zijn koolhydraten die zo snel worden verwerkt dat je lichaam ze behandelt als suiker. Ook al zijn ze niet zoet. Het gaat hierbij opnieuw om producten die sterk bewerkt zijn. Denk hierbij aan witte bloem, en alle producten die daarvan gemaakt worden zoals pasta, cake, wit brood en taart. Snel afvallen werkt als je dit vermijdt. Ga een voor een sapdieet om snel wat kilo’s te verliezen.Avatar
Sidebar