Skip to content

Altijd buiten genieten met een tuinhuis met overkapping

Als u een tuinhuis met overkapping laat plaatsen, dan kunt u het hele jaar door buiten genieten. Als het weer wat minder wordt en de koudere en nattere maanden aanbreken, zelfs dan kunt u buiten blijven zitten onder de overkapping. U kunt dan heerlijk genieten van uw eigen tuin. U blijft altijd droog zitten en als u een heater installeert, dan heeft u ook geen problemen met koudere dagen. Zo profiteert u van optimaal comfort in de tuin. Als u nog meer gezelligheid wilt creëren, dan kunt u zelfs een barbecue onder de overkapping plaatsen, natuurlijk met een goede afzuiging. Wie wil nu niet het hele jaar door kunnen barbecueën? 

Creëer meer lichtinval met een veranda aan huis

Naast een tuinhuis met overkapping kunt u ook kiezen voor een veranda aan huis. Op deze manier creëert u meer lichtinval in uw huis. U heeft altijd prachtig zicht op uw tuin, terwijl u lekker warm en droog binnen zit. Bovendien kunt u extra profiteren van de extra zonuren in de wintermaanden. Dat is niet alleen goed voor de sfeer, maar ook voor de stookkosten. Bij Van der Heijden Buitenleven heeft u de keuze uit verschillende soorten tuinhuizen en veranda’s. U kunt via hen een luxe en moderne veranda aan huis laten plaatsen, maar u kunt ook kiezen voor een klassieke uitstraling. Wat u ook wilt, u vindt er zeker een product dat bij u en uw woning past.

Laat ze weten wat uw wensen zijn

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen wensen en ideeën over een tuinhuis met overkapping of een veranda aan huis. Daarom is het altijd verstandig te overleggen met de specialist. Van der Heijden Buitenleven weet als geen ander hoe ze uw wensen kunnen vertalen naar een mooie overkapping of veranda. Ze hebben ook een eigen showroom, waar u enkele voorbeelden kunt bekijken. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Bel dan eens naar deze specialist.

Avatar
Sidebar