Bekijk de mogelijkheden bij C-Bèta; unieke evenementenlocaties en werkplekken

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Een flexibele en unieke werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te liften. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten.

Evenementen in de buurt van Amsterdam?

Bij ons kan iedereen terecht die een evenement wilt organiseren. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Komt u maar met een kleine groep? Geen probleem! Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. Bij C-Bèta bent u aan het juiste adres.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp en/of Amsterdam

De one-of-a-kind werkplekken bij C-Bèta zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app!

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.forestsoap.nl/