Forest Soap
Image default
Tweewielers

Beste elektrische step met vering: alles wat u moet weten

Tijdens de snelheid en bereik lijken misschien de belangrijkste determinanten van de kwaliteit van een elektrische step, je kunt het je niet veroorloven om de vering over het hoofd te zien.

Elke ervaren rijder zal je vertellen dat dit het geheime ingrediënt is dat een step optilt en de fatsoenlijke onderscheidt van de waanzinnig weelderige.

Ophangsystemen zijn er in een reeks configuraties, waaronder veer, hydraulisch en rubber. Elk presteert een beetje anders en heeft zijn voor- en nadelen.

Ze hebben echter hetzelfde doel voor ogen: een boterzachte rijervaring bieden door de grond eronder te absorberen.

Het ophangsysteem van een elektrische step kan het onderscheid maken tussen een soepele, ontspannende rit en een pijnlijke.

Als alle andere factoren gelijk zijn, is een step met vering een veel betere optie dan een zonder. Laten we het hebben over de beste elektrische stepmodellen met vering en de situaties waarin elk de beste optie zou zijn.

1. Horizon 10.4 Met Voor & Achterwielophanging

Een fantastische maar handige woon-step met veer en hydraulische vering die zorgt voor een comfortabele en leuke rit.

Deze step vervoert je in stijl van punt A naar punt B en zorgt tegelijkertijd voor je comfort, vooral gezien de constructiekwaliteit.

De voor- en achtervering van de 10.4 zijn ook hydraulisch. Deze combinatie zorgt voor een soepele en comfortabele rit en is toch kosteneffectief.

Omdat ze zo goedkoop zijn, maken veerschokken af en toe een klikkend of rinkelend geluid, maar gelukkig zal de Horizon u geen ongemak bezorgen omdat het niet alleen uw gewrichten zal behoeden voor lijden tijdens die langere reizen, maar het zal ook heerlijk stil zijn.

Specificatie

 • Ophanging – Front & Achter

 • Gewicht – 40 lbs

 • Snelheid – 25 mph

 • Bereik – 20 mijl

 • Oplaadtijd – 6 uur

2. Apollo Pro 52V met dubbele vering

Dankzij zijn dubbele motoren en eersteklas veer- en hydraulisch veersysteem, combineert de Apollo Pro 52V kracht en comfort.

Het geeft je een voorproefje van hoe het is om op een sterke, hoogwaardige step te rijden, en je kunt gemakkelijk over vlak off-road terrein rijden, zoals parken en velden, dankzij het insectoïde frame, hoge bodemvrijheid en comfortabele banden.

Het kan zowel onverharde wegen als beboste paden doorkruisen. Als je op zoek bent naar een sterke step die de obstakels van het rijden in de stad aankan, dan is de Pro een fantastische keuze.

De vering van deze step bestaat uit schokdempers vooraan en hydrauliek achteraan. Deze laatste is niet alleen iets duurder dan veren, maar ook stiller. Voor een soepelere rit resulteert dit ook in een meer vloeiende stuitering.

Dit is compatibel met de maximale snelheid van 38 mph van de Pro. Je vering zal harder moeten werken om te voorkomen dat je over het stuur valt, omdat je met een hogere snelheid met meer kracht over obstakels rolt. Dankzij het veerhydraulische team van de Pro is dit een fluitje van een cent.

Specificaties

 • Vering – dubbele vering

 • Oplaadtijd – 10 uur

 • Kilometerstand – 56 mijl

 • Snelheid – 38 mph

 • Belasting – 330 lbs

3. Nami Burn E2 met KKE hydraulische vering

De introductie van de NAMI Burn-e Viper bracht de stepgemeenschap in een razernij. Het veranderde de loop van de gebeurtenissen en schiep een precedent dat zelfs de Dualtron, de Goliath onder de ultraperformante steps, deed wankelen.

Het enige nadeel was de prijs. De NAMI Burn-E 2, het nieuwe jongere broertje van de Viper, zal rijders van alle vaardigheidsniveaus met verbazing achterlaten, ondanks dat hij een kleinere motor en batterij heeft.

Je kunt ook de rebound-instelling nauwkeurig aanpassen, wat eenvoudig te gebruik, om de juiste hoeveelheid demping te krijgen.

De Burn-e 2 is een echte terreinonafhankelijke step, ongeacht of je de vering ongelooflijk zacht wilt hebben om moeilijk offroad-terrein te overwinnen of superstijf om banden op de rechte stukken te verbranden.

Het zou geen verrassing moeten zijn dat we hem een perfecte 10 hebben gegeven op onze veringschaal vanwege zijn uitstekende rijkwaliteit. De boterzachte rit die deze step biedt is gewoon onverslaanbaar.

Specificatie

 • Vering – KKE hydraulische vering

 • Snelheid –45 Mph

 • Bereik – 90 mijl

 • Gewicht – 103 lbs

4. INOKIM Ox Hero Met Front & Achtervering

De INOKIM Ox is een step met alle juiste componenten. Het is redelijk geprijsd, buitengewoon goed gemaakt en heeft een ongelooflijk comfortabele rit.

Bovendien heeft hij tal van opmerkelijke eigenschappen, zoals een verstelbare ophanging en lichten die automatisch aangaan als het donker wordt. Helaas zorgt de kracht van de step – of het gebrek daaraan – ervoor dat hij niet vooruit kan.

De topsnelheid van 28 mph en de langzame acceleratie zullen liefhebbers van prestatie niet echt bekoren. Dat gezegd hebbende, moet de Ox Hero bovenaan je lijst staan als je op zoek bent naar een INOKIM-step.

Over het algemeen is de INOKIM Ox Hero een sterke optie als je op zoek bent naar je eerste step en snelheid niet je topprioriteit is.

De eerste stepfabrikant die deze stijl toepast van schorsing was INOKIM, die er later een patent op indiende.

Alle anderen die daarna kwamen, waren geïnspireerd door wat INOKIM begon. Het wordt niet beter als je op zoek bent naar een high-end veersysteem dan dit.

De Hero is bijzonder aanpasbaar vanwege de twee verschillende veerinstellingen. Hij voelt zich thuis op gladde wegen, maar ook op wandelpaden en in bossen.

Bovendien heeft hij 10 inch hoge en 2,5 inch brede luchtbanden die helpen om je evenwicht te bewaren. Het loopvlak van de band is aan de gladde kant, maar als uw baan een lossere ondergrond heeft, kunt u optionele offroad-banden kopen.

Specificatie

 • Vering – voor & Achter

 • Snelheid – 28 mph

 • Bereik – 37 mijl

 • Belasting – 256 lbs

 • Oplaadtijd –8 uur

5. Apollo Phantom met viervoudig veersysteem

Ik heb zelden moeite met het starten van een recensie of het samenvatten van een step in één alinea. Normaal wil ik de aandacht vestigen op de beste kwaliteiten, maar deze keer ben ik op een verlies.

Deze step heeft alles in zich, niet omdat hij zonder voordelen is. De Apollo Phantom is een verbazingwekkend wonder in stepvernuft.

De eerste partij voorraad snelde sneller uit de schappen dan een menigte koopjeszoekers die op elektrische step Black Friday door de schuifdeuren van een Best Buy-winkel renden, maar ik had het geluk om een exclusief kijkje in dit monster te krijgen van een scootmobiel.

Met zijn stijlvolle uiterlijk, atomaire versnelling en nog nooit eerder vertoond eigen ontwerp en functies heeft het meedogenloos beter gepresteerd dan zijn rivalen.

De Phantom kan aan al je voorkeuren voldoen en biedt in alle opzichten een eersteklas ervaring, of je nu een toegewijde fan bent van onverharde wegen, een ontspannen cruiser of een snelle thrill-junkie.

 

https://nr1elektrischestep.nl/products/bohlt-x160