Breed assortiment aan laminaat en houten planken bij de specialist nabij Den Bosch

Bij de specialist in Veghel, vindt u prachtig laminaat voor uw woning in Den Bosch. Voor een breed assortiment aan laminaat en prachtige houten planken kunt u bij deze specialist in de omgeving van Den Bosch terecht. Hiermee geeft u uw interieur meteen een stoere en industriële uitstraling. Een trend die vandaag de dag razend populair is in de woonwereld. Echter moet u wel weten hoe u deze vloeren het beste kunt leggen. Doordat houten planken continu ‘’leven’’, gebruikt het team van Biggelaar Parket speciale technieken om onnodige werking van het hout te voorkomen. In de eigen werkplaats kunnen uw houten planken, indien gewenst, een verouderde look krijgen, worden gekleurd of gerookt.

De exclusief dealer biedt u zowel laminaat als parket in de buurt van Den Bosch

Op zoek naar een fraaie vloer met patroon voor in uw karakteristieke jaren ’30 pand? Of naar een trendy visgraatvloer voor uw nieuwe appartement? Naast laminaat is een parketvloer ook bij uitstek geschikt, wat u haalt bij Biggelaar Parket nabij Den Bosch. Heeft u een ingewikkeld patroon in gedachten? Dan staan onze leggers graag voor u klaar en leggen moeiteloos sfeervolle patronen in úw woning. Daarnaast is het ook mogelijk om uw vloer de gewenste uitstraling te geven door bewerkingen in eigen werkplaats. Hierbij kunt u denken aan het verouderen en verkleuren van planken, zoals koel gekalkt en diep gerookt.

Laat uw trap in overeenstemming zijn met het laminaat, gekocht in de regio van Den Bosch

In alle gevallen is het belangrijk dat een trap naadloos aansluit bij uw vloer. Het maakt hiervoor niet uit of u een trap in de hal of midden in de woonkamer heeft. Kies in dat geval niet alleen voor laminaat in de buurt van Den Bosch. Maar combineer de vloer ook met een traprenovatie waardoor deze volledig in overeenstemming is met uw vloer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vergrijsde laminaatvloer en trapbekleding? Of ga voor een stoere look en kies voor een zwarte vloer en trap in uw hal. De mogelijkheden die u heeft bij Biggelaar Parket zijn zeer gevarieerd. Kies voor een eyecatcher in huis en laat uw trap uw interieur naar een hoger niveau tillen!