Direct duidelijkheid over wat een crematie bij een dierencrematorium kost

Is de hond die u al meer dan tien jaar heeft overleden aan ouderdom? Of is uw konijn plotseling overleden? Dan wilt u op een zo mooi mogelijke manier afscheid van ze nemen. U bent van harte welkom bij het Dierencrematorium  Amsterdam D.U.C. Bekijk alvast online de prijzen die gehanteerd worden voor een crematie. Zo worden er andere prijzen gehanteerd voor een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn. Het vervoer voor een afstand van meer dan 20 kilometer is op aanvraag. En voor een begrafenis van een kat, kleine hond of middelgrote en grote hond hanteert het dierencrematorium een vast tarief. Wilt u graag meer weten over de getoonde tarieven? Neem gerust contact op en laat u informeren.

Kies uit verschillende vervoersmiddelen naar het dierencrematorium

Bij Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. kunt u op verschillende manieren afscheid nemen van uw huisdier op een plek waar het mooi en stil is. Als uw huisdier langdurig ziek was en een spuitje heeft moeten krijgen bij de dierenarts kan uw huisdier worden opgehaald bij de dierenarts. En ten slotte kan het team van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. uw huisdier bij u thuis ophalen of laten brengen door de dierenambulance. Welke manier van halen of brengen prefereert u? Geef het door en er wordt gezorgd voor gepast vervoer van of naar het dierencrematorium. Een gepast afscheid: dat wilt u toch het liefste?

Een dierencrematorium waar respect voor natuur en dier centraal staat

Het is nooit fijn om afscheid te nemen van een huisdier waarmee u jarenlang mee samengeleefd heeft. Neem daarom afscheid op een manier waarop u dat wilt. Laat uw huisdier cremeren bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Op deze prachtige, stille plek, kiest u voor een individuele crematie of kleine groepscrematie. En heeft de crematie plaatsgevonden? Dan kiest u voor een crematie met urn van ongeglazuurd aardewerk of laat de as verstrooien in de mooie asweide nabij het dierencrematorium. Of u nu kiest voor een individuele of groepscrematie, het cremeren gebeurt altijd ‘naturel’. Dit bekent dat uw huisdier terug wordt gegeven aan de natuur zoals het op de wereld is gekomen – dus zonder aandenken of speeltje.