Een compleet interieuradvies van de specialist uit Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam

De meeste mensen denken dat het inrichten van een woning klaar is na het uitkiezen van een woning en het bedenken waar de meubels moeten komen. Maar dat is niet het enige. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lichtplan, een materialenplan en stylingplan? Dit zijn allemaal voorbeelden waarvoor u bij Bergers Interieurs aan het juiste adres bent. Benieuwd naar het gevarieerde aanbod waar u uit kunt kiezen? Bekijk de mogelijkheden op het gebied van meubilair en stoffering alvast online of bezoek voor interieuradvies de royale showroom in Berkel en Rodenrijs nabij Rotterdam.

Interieuradvies op maat in de regio van Rotterdam

Bergers Interieurs geeft u interieuradvies op maat voor in uw hele huis. Aan de hand van de plattegrond van uw woning wordt uw hele huis ingericht. Bent u niet in het bezit van een plattegrond? In dat geval zijn de stylisten ook in staat om uw woning nauwkeurig op te meten. Na deze meting weten de specialisten precies of de meubels van uw keuze ook echt in uw huis passen. Wilt u graag interieuradvies in onze showroom nabij Rotterdam voor uw woonkamer, slaapkamer of is een andere ruimte toe aan verandering? In alle gevallen bent u ervan verzekerd dat de stoffering én het meubilair naadloos op elkaar aansluiten.

Interieurontwerp is onderdeel van het interieuradvies in de regio van Rotterdam

De inspirerende showroom van Bergers Interieurs vormt een grote inspiratiebron. Maar passen de meubels die u heeft uitgekozen ook echt in uw woning? Dit wordt helder als u een interieurontwerp laat maken door een van de ervaren stylisten. Het inrichten van een woning kent immers vele facetten en vraagt om een professionele aanpak. Hierdoor ontvangt u een totaalpakket als het om interieuradvies gaat in de showroom nabij Rotterdam. Indien gewenst worden plattegronden aangevuld met een kleurplan, materiaalplan, lichtplan, stylingplan en een perspectieftekening. Pas als uw interieur voldoet aan wat u voor ogen heeft, vindt u de rust en het comfort dat u zoekt.