Forest Soap
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een mobiele paal met desinfectie inclusief dispenser uit de groothandel: makkelijk mee te nemen

Een eenvoudige manier om de handhygiëne binnen uw bedrijf, horecagelegenheid of winkel te verbeteren is met een desinfectiepaal. Zo voorkomt u de verspreiding van virussen en zorgt u ervoor dat medewerkers en klanten een veiliger gevoel hebben. Een mobiele paal voor desinfectie met dispenser uit de groothandel is een goede keuze. Niet alleen vult u de dispenser makkelijk bij, maar u kunt de paal ook verplaatsen wanneer nodig. Binnenkort een evenement op locatie? U neemt de paal die dag gewoon mee. Toch meer drukte bij een andere ingang? U verplaatst de desinfectiepaal eenvoudig.

Makkelijk in gebruik

De mobiele desinfectiepaal met dispenser uit groothandel Desinfectie-Paal B.V. heeft allerlei voordelen. U kunt uitproberen waar de paal het beste staat en het meest gebruikt wordt, omdat de mobiele paal eenvoudig te verplaatsen is. Daarnaast is de dispenser zo nagevuld en kunt u de paal met weinig moeite schoonhouden. De paal voor desinfectie met dispenser uit de groothandel werkt automatisch. Een medewerker of klant houdt zijn of haar hand onder de dispenser en er komt automatisch de juiste hoeveelheid desinfectiegel uit. Zo weet u zeker dat iedereen zijn handen ontsmet met voldoende gel en er tegelijkertijd geen gel wordt verspild.

Huren of kopen

Bij Desinfectie-Paal B.V. kunt u zowel een mobiele desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel kopen als huren. Voor tijdelijke evenementen is het aan te raden om een paal te huren. Zo zorgt u wel voor goede hygiëne en klanttevredenheid tijdens het evenement, maar zit u daarna niet opgescheept met een desinfectiepaal die u niet meer nodig heeft. Voor langdurig gebruik kunt u juist beter één of meerdere desinfectiepalen kopen om voor goede handhygiëne te zorgen. De palen kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, in een huisstijlkleur of met een slogan. De medewerkers van de webshop helpen u hier graag bij verder en staan voor u klaar bij vragen.

https://www.desinfectie-paal.nl/