Skip to content
Forestsoap

Een must voor elke eethoek: de Saarinen tafel

De Saarinen tafel heeft een strak design. Dat ziet u direct aan de voet van de tafel. De poot loopt perfect af naar een mooie ronde poot. Het tafelblad is in verschillende uitvoeringen en afmetingen te verkrijgen. Dat wil dus zeggen dat het ook bij uw eethoek past. Overigens staat deze tafel prachtig in meerdere kamers, niet alleen de eethoek. Bent u iemand die liever ontspant met een boekje bijvoorbeeld? Denk dan eens aan de Vitra Eames Lounge Chair. Deze is ontworpen om het ultieme comfort te bieden. Ga zitten en je merkt het direct.

De Vitra Eames Lounge Chair is een icoon

In de wereld van design meubelen dan. Decennia geleden, in 1956, is de Vitra Eames Lounge Chair al ontworpen en nog steeds wordt het gezien als dé relaxfauteuil. Tegenwoordig is er ook de XL variant beschikbaar. Als u naar deze stoel kijkt, weet u gewoon dat het comfortabel is. Daarnaast ziet het er, net als de Saarinen tafel, strak uit. Dat komt voornamelijk door de houten schalen, waarin de lederen delen als het ware liggen. Als u naar de poten kijkt, ziet u direct dat deze fauteuil ook geschikt is voor op kantoor. Sterker nog, uw klanten zullen zeker te spreken zijn over het comfort.

Uw woning of kantoor aan het inrichten?

Bent u uw woning of kantoor aan het inrichten? Dan zijn deze twee producten ideaal. Ook de Saarinen tafel is prima geschikt voor op kantoor. Maar als u bezig bent met de inrichting, kan het zijn dat u hulp wilt. Pot Interieur is een partij die u adviseert bij de inrichting van uw woning of kantoor. Zij hebben ook nog eens een showroom van 15.000 m². Daar vindt u deze en veel andere producten en kunt u ze meteen even testen. U zult zien dat het comfort van de stoel niet overdreven is.

Avatar
Sidebar