Forest Soap
Image default
Vervoer en transport

Een rolcontainer kopen: welke soorten bestaan er?

Er zijn tal van werkomgevingen te noemen waarin een rolcontainer van pas komt of zelfs noodzakelijk is. Wilt u een rolcontainer kopen, dan heeft u net als bij het kopen van pallets de keuze uit een ruim aantal soorten. Rolcontainers kunnen in verschillende typen worden verdeeld, die elk geschikt zijn voor specifieke toepassingen. Rolcontainers maken het mogelijk goederen eenvoudig op te slaan en te transporteren en vormen zo een ergonomische oplossing voor grote en/of zware producten.

Een rolcontainer kopen: wanneer is welk type aanbevolen?

Waar u bij het kopen van pallets al met tal van keuzemogelijkheden wordt geconfronteerd, lijkt het containervervoer daar nog een schepje bovenop te doen. Werkt u met goederen met een hoge waarde, dan is een antidiefstal rolcontainer ten zeerste aanbevolen. Voor extra grote producten bestaan er rolcontainers met extra groot volume. Breekbare producten vervoert u het beste middels rolcontainers met spanners en antislipborden. Al deze typen zijn bij Rotom Nederland, dé specialist in transporteenheid, verkrijgbaar.

Rolcontainers voor de levensmiddelenindustrie

Terwijl u in de levensmiddelenindustrie niet onder het kopen van pallets uitkomt, geldt dat voor rolcontainers nog des te meer. Levensmiddelenvervoer stelt hieraan specifieke eisen. Deze zijn in de hygiënecode HACCP beschreven. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points en betreft preventiemaatregelen die in veel landen binnen de Europese Unie gelden. Uiteraard staat Rotom Nederland professionals in de levensmiddelenindustrie graag bij met hun ruime aanbod aan rolcontainers voor deze sector.

Standaard én op maat gemaakte transporteenheden

Bent u benieuwd naar het grootst mogelijke assortiment dat u op het gebied van transporteenheden maar tot uw beschikking kunt hebben? Dé expert op dit gebied biedt honderden hulpmiddelen die op zijn website duidelijk zijn gecategoriseerd en van gedetailleerde foto’s en informatie zijn voorzien. Behalve met standaard producten kan deze specialist u ook van dienst zijn met op maat gemaakte exemplaren. Voor elke uitdaging binnen uw supply chain kan zo een oplossing worden gevonden.

Gerelateerde artikelen

Verstuur je pakketjes veilig met verzendverpakking

De goedkope taxi’s naar Lelystad Airport uitgelegd

Aanbod co packers in Nederland