Het onderhoud van uw tuin laat u over aan de hovenier in Breda

Het onderhoud van een tuin neemt veel tijd in beslag. Het wordt mooi weer en het onkruid schiet ineens overal omhoog. Heeft u geen tijd om dit allemaal te verwijderen of bij te houden? Dan verzorgd de hovenier uit Breda graag het tuinonderhoud in de vorm van maatwerk. Er kan bijvoorbeeld volledig onderhoud worden uitgevoerd op basis van een jaarcontract. Maar ook losse snoeibeurten, het winterklaar maken van uw tuin, maaiwerkzaamheden en het onkruidvrij houden van sierbestrating vallen onder de werkzaamheden. Hierdoor bent u gegarandeerd van een stijlvolle tuin waarin u het hele jaar door onbezorgd in kunt genieten. Voor welke werkzaamheden schakelt u het hoveniersbedrijf in Breda in?

De hovenier in Breda creëert rust, ruimte en sfeer door eenvoud

Ontspannen in uw tuin met de heerlijke geur van lavendel en het tjirpen van de vogels. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Habro Tuinen zorgt met meer dan 25 jaar ervaring voor het ontwerp van uw droomtuin. Het ontwerp wordt voor u aangelegd én met een jaarcontract ligt uw tuin er ook nog eens het hele jaar door mooi bij. Tijdens het ontwerp worden duurzame materialen meengenomen en zorgt het hoveniersbedrijf uit Breda voor rustige beplanting. Wilt u graag meer weten over de diensten die u aan worden geboden? Neem telefonisch contact op en laat u informeren naar de mogelijkheden voor uw tuin door de hovenier in Breda.

De hovenier uit Breda gaat graag met u om tafel zitten

Bent u onlangs verhuisd naar een grote woning en heeft deze ook een prachtige tuin? Of woont u heerlijk in de stad met een klein, knus tuintje? En loopt u het liefst over een grindpad of prachtigs natuurstenen platen? Maak uw wensen kenbaar tijdens de ontwerpfase bij de hovenier in Breda. Het team van Habro Tuinen in Breda gaat graag met u om tafel zitten, om zodoende een professioneel én persoonlijk ontwerp te maken waar u jarenlang van geniet. Een tuin die rust een sfeer biedt voor u, uw partner of vrienden. Wanneer start het hoveniersbedrijf uit Breda met uw ontwerp?