Skip to content

Forest Soap

My WordPress Blog

Het planten van een beukenhaag met de hulp van een specialist

Bij het kopen van een beukenhaag moet u er ook aan denken dat u deze moet planten. Maar wanneer plant u beukenhagen die u bij Beukenhaagkwekerij.nl heeft gekocht? Allereerst bekijkt u wanneer u deze het beste kunt planten. Als de weersomstandigheden en de grond het toelaten, kunt u een beukenhaag het beste planten tussen eind oktober en half april. Beukenhagen houden niet van natte grond en hebben voldoende ruimte nodig en de grond moet van een goede structuur zijn. Wanneer u gaat planten, is het belangrijk om een sleuf te graven die twee keer zo diep en zo breed is als de wortels en daar vervolgens de hagen in te zetten. Uw beukenhaag is goed geplant als de planten rechtstaan en u ze licht aantrapt met de wortelhals net onder de grond. Haal uw nieuwe coniferen, struiken en hagen van Beukenhaagkwekerij.nl.

Profiteer met beukenhagen van diverse voordelen

De aanschaf van een beukenhaag is de juiste keuze vanwege diverse voordelen. Schaf uw nieuwe beukenhagen aan bij Beukenhaagkwekerij.nl en ook u geniet hiervan. Het is namelijk niet gek dat de haagplant aan populariteit wint en tegenwoordig vaker dient als erfafscheiding van tuinen. De beukenhagen, die u kunt kopen bij Beukenhaagkwekerij.nl, behouden namelijk het blad, zelfs in de winter. De bladeren worden dan weliswaar bruin, maar ze blijven in de beukenhaag zitten. Het is het hele jaar door perfect voor erfafscheiding, want de haag biedt volop privacy vanwege de dichtheid. In de maand april worden oude bladeren vervangen door nieuwe en dus kunt u het gehele jaar genieten van een praktische en mooie haag.

Uw beukenhaag verdient de beste zorg

Bij de aanschaf van beukenhagen moet u zich realisteren dat deze plant veel zorg nodig heeft. Het kan namelijk al zo zijn dat uw beukenhaag vlak na aankoop uitdroogt, dus zorg dat u hem zo snel mogelijk plant. Zijn de hagen geplant? Dan is het verstandig om de planten met enige regelmaat bij te mesten, want ze hebben schimmels nodig om te kunnen groeien. Om te voorkomen dat de mest wegregent, kunt u de beukenhagen het beste bemesten in het voorjaar. Hebben uw beukenhagen last van luizen? Dan zijn er verschillende biologische middelen verkrijgbaar om luis te bestrijden. Wanneer u meer wilt weten over de zorg van beukenhagen, gaat u naar een specialist als Beukenhaagkwekerij.nl.

Avatar
Sidebar