Forest Soap
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kaart, telefoon of vinger: welk tijdregistratiesysteem kiest u?

Als eigenaar van een bedrijf, organisatie of instelling kunt u niet zonder een goede prikklok. En deze zijn al lang niet meer analoog met kaartjes, stempels en een opbergrek aan de muur. Moderne prikklokken zijn volautomatisch, bestand tegen fraude en nauwkeurig. U heeft de nodige informatie altijd bij de hand en kunt op elk moment van de dag zien wat iemand wanneer in uw gebouw heeft gedaan. Er worden verschillende soorten tijdregistratiesystemen aangeboden en EasySecure is daarin een expert. Zij maken voor u een tijdregistratiesysteem op maat dat werkt voor uw bedrijf en waarmee u en uw personeel zo gemakkelijk en snel mogelijk geholpen worden.

Voor iedereen een tijdregistratiesysteem

Het voordeel van een tijdregistratiesysteem van EasySecure is dat deze exact voor u kunnen worden gemaakt. U kunt dan kiezen uit verschillende registratiemethoden. Misschien bent u een grote voorstander van de kaart of tag en wilt u deze laten implementeren. Een code is uiteraard ook mogelijk. Bent u bang dat uw personeel deze te vaak zal vergeten of kwijtraken, dan is een prikklok met mobiele telefoon een uitstekende optie. Wilt u dat uw medewerkers helemaal niets mee hoeven te nemen om naar binnen gelaten te worden, dan kiest u voor een biometrisch systeem. Het enige wat ze dan moeten scannen is de vinger of het gezicht en de registratie is compleet.

Mogelijkheden genoeg

Kiest u voor een prikklok van EasySecure, dan is het ook mogelijk om de bovenstaande opties met elkaar te combineren. U kunt een kaart of mobiele telefoon gebruiken bij bijvoorbeeld de ingang en toegang tot andere ruimtes of afdelingen reguleren met een biometrische scanner. Wat uw voorkeur dan ook is, u weet zeker dat u een tijdregistratiesysteem krijgt dat past bij u en uw personeel. En aangezien u dan tijd en geld bespaart aan onderhoud en administratief werk, betalen deze prikklokken zichzelf automatisch en snel terug.

Gerelateerde artikelen

Een vergaderruimte reserveren om in een andere omgeving te vergaderen

Dé specialist in evenementenmunten

De perfecte vergaderlocatie met overnachting in Mill