Kalibrator kapot? Breng hem naar specialist ter reparatie!

Heeft u een kalibrator die niet meer naar behoren werkt? Neem hem dan mee naar de specialist. In veel gevallen kan deze uw kalibrator dezelfde dag nog repareren.

Om gegarandeerd te zijn van goede resultaten is het een goed idee om de meetinstrumenten die u gebruikt met enige regelmaat te laten controleren. U kunt hiervoor terecht bij een specialist als het om meetapparatuur gaat: LHM Instrumentation. Met verschillende testen controleert het deskundige personeel of het meetinstrument nog naar behoren werkt. Blijkt er tijdens de controle een defect te zijn aan het meetinstrument, dan repareert de monteur dat direct voor u. Tevens kunnen de medewerkers de kalibratie van het instrument verzorgen. Op deze manier weet u zeker dat uw meetresultaten nauwkeurig en juist zijn.

Deskundig advies bij de aanschaf van uw Fluke warmtebeeldcamera of kalibrator

Het zijn nogal specialistische apparaten en daarnaast zit er een kostenplaatje aan verbonden. U kunt dan ook een kalibrator huren bij LHM Instrumentation, of advies inwinnen bij de aankoop van een kalibrator. Zo kunt u een Fluke warmtebeeldcamera of kalibrator aanschaffen in verschillende uitvoeringen.  Aan de ene kant kan dit handig zijn: u vindt er altijd wel het specifieke product waarnaar u op zoek bent. Aan de andere kant maakt dit ruime aanbod het wel lastiger om de juiste keuze te maken. Gelukkig kan de specialist u hierbij helpen. U kunt bij een specialist als LHM Instrumentation namelijk altijd rekenen op deskundig advies bij uw aankoop. Zo weet u zeker dat exact de uitvoering aanschaft die perfect bij uw toepassing past.

Kalibrator of Fluke warmtebeeldcamera nodig? Ga naar de specialist!

Als u op zoek bent naar een warmtebeeldcamera met professionele toepassingsmogelijkheden, dan heeft u eigenlijk maar een merk nodig. Een Fluke warmtebeeldcamera heeft alles dat u nodig heeft. Zo is bijvoorbeeld de Belgische onderneming LHM Instrumentation gespecialiseerd in het verkopen van kalibratie-, controle- en meetapparatuur. Door producten als een kalibrator of warmtebeeldcamera van het merk Fluke aan te schaffen bij een specialist op het gebied van kalibratie-, controle- en meetapparatuur, kunt u ervan op aan dat het met de kwaliteit wel goed zit. Tevens profiteert u bij de specialist van een uitgebreid aanbod, waardoor er bijna altijd wel het apparaat tussen zit dat u nodig heeft.