Skip to content

Forest Soap

My WordPress Blog

Koel in de zomer en warm in de winter in een mantelzorgunit

Uw ouders moeten het hele jaar door prettig kunnen wonen in een mantelzorgunit. Zogenaamde Recreatie Sandwich Panelen zorgen voor een optimale isolatie. Hierdoor wordt niet alleen een hoge constructiestijfheid gerealiseerd, maar ook een zeer hoge isolatiewaarde. Zo is er het hele jaar door sprake van een aangename atmosfeer. In de winter is het heerlijk warm en in de zomer is het koel. RSP Recreatiebouw is het enige bouwbedrijf die mantelzorgunits met het energielabel A aanbiedt. U gunt uw vader, moeder of schoonouders toch ook enkel de beste kwaliteit? Bekijk de mogelijkheden van de specialist en laat uw voorkeuren weten.

Een mantelzorgunit is een praktische én stijlvolle oplossing

Een mantelzorgunit is natuurlijk een fijne woonplek voor uw ouders. Maar het is ook nog eens een mooie woning. Want bij RSP Recreatiebouw richt u de woning geheel naar wens in. Ga voor karakteristiek door te kiezen voor een mantelzorgunit in de vorm van een Farmer House of Zeeuwse hof. Of wilt u een mantelzorgunit laten bouwen die geheel bij uw bestaande woning past? Dan is een Zeeuws hof de uitkomst. Bij RSP Recreatiebouw kan het allemaal! Door enkel gebruik te maken van duurzame en onderhoudsvrije materialen ervaren de nieuwe bewoners jarenlang plezier aan de mantelzorgunit.

Een mantelzorgunit in uw tuin laten plaatsen

Het is fijn om uw ouders dicht bij u in de buurt te hebben, wanneer zij ouder worden. Daarom is een zorginstelling niet altijd de goede oplossing. Daarom biedt een mantelzorgunit dé uitkomst. Deze kunt u namelijk eenvoudig in uw tuin, vlakbij uw woning plaatsen. Zo heeft diegene toch een eigen plek, maar kunt u altijd een oogje in het zeil houden. Daarnaast is het een stuk gezelliger en voorkomt u dat uw vader, moeder of schoonouder vereenzaamd. Laat de mantelzorgunit geheel naar wens ontwerpen en plaatsen door RSP Recreatiebouw. Volledig zoals u het voor u ziet. 

Avatar
Sidebar