Kwaliteit en betrouwbaarheid van een werkvoorbereider en uitvoerder in de bouw

Als u voor een specialist als Velox Engineering kiest, weet u zeker dat kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn. Dit voor zowel opdrachtgevers als medewerkers. Medewerkers binnen het bedrijf beschikken dan ook over een VOG. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een document waaruit blijkt dat het gedrag van bijvoorbeeld de uitvoerder, Revit modelleur en werkvoorbereider die u voor uw projecten in de Randstad inschakelt in het verleden geen bezwaar heeft gevormd voor het vervullen van een specifieke taak in de samenleving. Er wordt onderzoek gedaan naar het justitiële verleden zodra een VOG aangevraagd wordt. Daarnaast beschikt het bedrijf over een ISO 9001 certificering en een NEN 4400 certificaat wat betekent dat zij zijn opgenomen in het Register van de Stichting Normering Arbeid. 

De uitvoerder van uw bouwproject: de spin in het web

Wilt u met een bouwproject starten? Dan is het verstandig om een aantal specialisten in te schakelen. Denk aan een architecten, adviseurs en een Revit modelleur. Om alles goed te laten verlopen is het verstandig om een werkvoorbereider en een uitvoerder in te schakelen die uw bouwproject goed laten verlopen. De focus tijdens het proces ligt op een integrale procesbenadering en het beheersen van de risico’s. Wat is bijvoorbeeld de bodemgesteldheid en beschikt u over de nodige materialen en producten om het project in werking te zetten? Vindt het project aan een openbare weg plaats of juist op een afgelegen plek? Dit zijn allerlei dingen waar u aan moet denken wanneer u een bouwproject wilt starten.

De Revit modelleur voert projectmatige ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uit

Weet u wat een Revit modelleur doet? Deze ontwerpt en berekent elektronische, werktuigbouwkundige of andere bouwinstallaties. Deze worden altijd getest, zodat ze de beste kwaliteit hebben. Een Revit modelleur werkt samen met andere BIM-modelleurs. Programma’s waar mee gewerkt wordt, zijn bijvoorbeeld AutoCAD en natuurlijk Revit. Hier vertaalt de Revit modelleur globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van de BIM- methodiek. Echter kunt u Velox Engineering inschakelen voor zowel een Revit modelleur als een werkvoorbereider en uitvoerder tijdens uw bouwproject. Hier bekijkt u het functieprofiel van de uitvoerder in de bouw. Zowel voor, tijdens als na het project wordt u op de hoogte gesteld van de voorderingen en worden er tussentijdse rapportages opgesteld.