Forest Soap
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de vele voordelen van textiele luchtverdeelslangen

Zoekt u een oplossing om een dichtbevolkte ruimte goed te ventileren, zonder dat u tocht ervaart? Dan kunnen de professionals van BLT Luchttechniek u van dienst zijn. BLT Luchttechniek is dé specialist op het gebied van inblaasoplossingen met textiele luchtverdeelslangen en airsocks, met als doel een tochtvrij binnenklimaat te creëren. Het bedrijf levert al meer dan 25 jaar efficiënte oplossingen op maat (inclusief montage en een onderhoudscontract van luchtsokken) aan diverse opdrachtgevers.   

Creëer een prettig binnenklimaat mét goede ventilatie en zónder tocht

Textiele luchtverdeelslangen maken het mogelijk om grote hoeveelheden gekoelde of ventilatielucht tochtvrij in een ruimte te brengen, zonder condensatieproblemen te ervaren. Dit is uitvoerbaar bij zowel hoge als lage ruimtetemperaturen. Een luchtverdeelslang, ook wel een airsock of luchtsok genoemd, is een flexibel kanaal, gemaakt van textiel, met een diameter van Ø 100 tot Ø 1600 mm. De luchtverdeelslag zorgt voor het transportere en inbrengen van lucht in een ruimte. De slangen zijn leverbaar in ronde, halfronde en kwartronde uitvoeringen en tevens in vrijwel iedere RAL-kleur beschikbaar. Door het lage gewicht, de vele uitvoeringsvormen en de speciale ophangsystemen van de airsocks, is er een grote variatie aan toepassingsmogelijkheden.

De toepassing in diverse comfortinstallaties

De toepassing van textiele luchtverdeelslangen in diverse comfortinstallaties is in de afgelopen vijftien jaren fors toegenomen. Het resultaat hiervan is dat airsocks vandaag de dag gemonteerd worden in vrijwel iedere denkbare ruimte. Naast de toepassingen in koelcellen, drukkerijen en de voedingsmiddelindustrie, worden de luchtsokken tegenwoordig ook geïnstalleerd in ruimtes, zoals kantoren, behandelkamers, scholen, zwembaden, horeca, theaters, etc.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in de toepassing van textiele luchtverdeelslangen en zoekt u een professional die u kunt helpen bij het vinden van een oplossing op maat? De professionals van BLT Luchttechniek staan graag voor u klaar en helpen u bij het creëren van een tochtvrij binnenklimaat. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven of het ontvangen van persoonlijk advies, neemt u eenvoudig contact op met de experts.

https://www.bltluchttechniek.nl/