Skip to content
Forestsoap

Ontdoe je lichaam van afvalstoffen met een reinigingskuur

Kies dan voor een reinigingskuur. Hierbij wordt je lichaam volledig gereinigd en kan je via natuurlijke stoffen je lichaam zelf het werk weer laten doen. Eens in de zoveel tijd is het verstandig om je lichaam te reinigen met een snelle reinigingskuur, om je van afvalstoffen te ontdoen. 

Wat is de beste reinigingskuur?

Er zijn meerdere vormen van een reinigingskuur te bedenken. Een reinigingskuur wordt in de volksmond vaak beschreven als een detox. Dat is eigenlijk ook wat het is. Een detox reinigt je lichaam van verkeerde stoffen die zich daar hebben opgehoopt. Een reinigingskuur kun je doen door speciale sapjes te nemen en daarnaast niets te eten. De gifstoffen komen dan vrij uit je lichaam, door de samenstelling van de speciale sapjes. Deze sapjes zijn ontwikkeld, speciaal voor de reinigingskuur van het menselijk lichaam. Je kunt kiezen voor een reinigingskuur van een mix van verschillende fruit- en groente soorten. Hier worden ingrediënten gebruikt als ananas, sinaasappel, bleekselderij, gember en wortel. Je kunt de sapjes zelf kopen, maar ze zijn ook gemakkelijk te maken. Er is ook een groene reinigingskuur die je kunt volgen. Hier wordt alleen meer groente verwerkt in de reinigingskuur. 

Waarom een reinigingskuur?

De reinigingskuur zorgt ervoor dat je lichaam de vuile afval- en gifstoffen zelf weet weg te werken. Wanneer je allemaal verschillende voedingsstoffen, iedere dag weer, naar binnen werkt geef je je lichaam geen ruimte om de stoffen weg te werken. Tijdens een reinigingskuur drink je goede voedingstoffen naar binnen en merk je dat je steeds meer energie krijgt om dingen te gaan doen. Dat komt omdat de afvalstoffen je energie wegslurpen. Je lichaam heeft al je energie dan nodig om die afvalstoffen te kunnen verwerken. Na een reinigingskuur merk je ook dat je huid een stuk beter is dan voorgeen.Avatar
Sidebar