Verse broodjes in Eindhoven bestellen?

Bent u op zoek naar heerlijk belegde broodjes in Eindhoven van de allerbeste kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij dragen de zorg voor uw lunch zoals koude broodjes, warme broodjes of andere lunchvormen in Eindhoven en omgeving en bieden u hierbij ook de mogelijkheid om verschillende pakketten af te nemen. U kunt eenvoudig en snel uw broodjes bestelling en laten bezorgen in Eindhoven door de bestellen via onze website of door te bellen naar onze vestiging, waarna we zo snel mogelijk aan de slag gaan met uw bestelling. Indien u een bestelling wilt plaatsen voor dezelfde dag voor het bestellen en laten leveren van verse broodjes in Eindhoven, verzoeken we u vriendelijk om de bestelling dan voor 10 uur door te geven per mail. Op deze manier kunnen wij er dan zeker van zijn dat deze bestelling gaat lukken voor dezelfde dag en dat de lunch op het geplande tijdstip ook gebracht kan worden op uw bedrijf. Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw lunch in Eindhoven!

De voordelen van broodjes bestellen in Eindhoven

Het bestellen van broodjes in Eindhoven is nog nooit zo makkelijk geweest en gaat als volgt in zijn werk. Als eerste kunt u een speciale bestellijst bij ons downloaden, waarna u in Excel kunt aangeven welke broodjes of maaltijden u graag wilt bestellen. In de lijst kunt u uw keuze aangeven door de gewenste aantallen per soort in te vullen, zodat het voor ons goed duidelijk is welke broodjes u in Eindhoven wit laten bezorgen. Vervolgens kunt u de bestellijst voor 10 uur in de ochtend mailen naar ons mailadres, waarna we zo snel mogelijk aan de slag gaan om uw bestelling gereed te maken. De bestelling van de broodjes in Eindhoven worden bezorgd vanaf een minimum bestelbedrag van 20 euro. Bij bestelling onder de 30 euro brengen wij 5 euro verzendkosten in rekening. Alles hierboven bezorgen wij geheel gratis en voor niets!

Wilt u ook morgen al genieten van de allerlekkerste verse belegde broodjes, warme broodjes, vergaderlunches of lunchpakketten in Eindhoven? Download dan vandaag nog onze bestellijst en vul deze zo snel mogelijk in, zodat u morgen al kunt genieten van een overheerlijke lunch. Stuur de bestellijst voor 10 uur morgenochtend op en wij zorgen ervoor dat u lunch dezelfde dag nog op kantoor wordt bezorgd. Heeft u vragen over onze service of wilt u meer weten over de belegde broodjes in Eindhoven? Kijk dan op de website of neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

http://cateringhetverschil.nl/catering-eindhoven/