Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor informatie over uw hypotheek in de omgeving Oss

Is de waarde van uw woning hoger dan uw hypotheek? Dan kunt u uw rente verlagen. Wilt u ook zien wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de specialist. Met de risicoklasse bepaalt u het verschil tussen uw hypotheek en de marktwaarde. Is uw woning meer waard geworden? Dan moet u dit aantonen. Is de waardestijging hoog genoeg? Dan komt u in aanmerking voor een lagere risico-opslag. Maar ook wanneer de hypotheek verlaagt, kunt u in aanmerking komen voor een andere risico-opslag. Benieuwd of u op de rente van uw hypotheek in de omgeving van Oss en Den Bosch kunt besparen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Adviesburo Van Uden.

Aflossingsvrije hypotheek voor 50-plussers uit Den Bosch en omstreken

Bent u een 50-plusser en heeft u nog niet afgelost op uw huidige hypotheek? Maar heeft u wel veel overwaarde op uw woning? Het komt vaak voor dat de overwaarde niet meetelt als u een tweede hypotheek wilt afsluiten. Zo komt u in de problemen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Advies over uw hypotheek bij een onafhankelijk financieel adviesbureau in de buurt van Oss

Komt u binnenkort ook langs bij Adviesburo Van Uden? Maak geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor uw hypotheek te bespreken. Uw huidige situatie wordt in kaart gebracht, maar uiteraard wordt er ook naar toekomst gekeken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Adviesburo Van Uden is ervoor u. De adviseurs vergelijken vrijwel alle banken en hypotheekvarianten met elkaar zodat de beste optie voor u overblijft. Binnen dit adviesbureau wordt niet alleen gekeken naar de laagste rente, maar ook naar de beste voorwaarden. Niet voor niets dat dit bureau al sinds 1991 een vertrouwd adres is voor het afsluiten van een hypotheek in de omgeving van Oss en Den Bosch.