Forest Soap
Image default
Particuliere dienstverlening

Vraag hulp in de vorm van schuldhulpverlening bij dit bedrijf in Amsterdam

Schuldhulpverlening is een vrijwillige keuze om samen met een schuldhulpverlener uit regio Amsterdam aan uw schulden te werken. Dit is een groot verschil met schuldsanering, waarbij u op wettelijke basis uw inkomsten afdraagt aan uw schuldeisers en zelf een klein leefbedrag ontvangt. Bij schuldhulpverlening houdt u zelf de regie in handen, maar krijgt u wel sturing van een professionele medestander. Hierdoor leert u ook om zelf te budgetteren en slim naar uw financiën te kijken.

Voorkomen problemen door een schuldhulpverlener in te schakelen

In Amsterdam zijn meerdere bedrijven werkzaam die schuldhulpverlening aanbieden, maar bij Schuldenplan bent u verzekerd van deskundige hulp die volledig binnen de regels wordt toegepast. De schulden wegen namelijk door en kunnen mentale of fysieke klachten tot gevolg hebben. Gun uzelf dus helderheid en laat de financiën uitzoeken door een budgetcoach. Samen kijkt u naar de besparingsmogelijkheden en hoe u de schulden zo spoedig mogelijk kunt aflossen. Het doel is een schuldenvrij bestaan. Bent u een werkgever en ziet/vermoedt u dat een van uw werknemers met schulden worstelt? Dan is het mogelijk om (een van uw) werknemers aan te melden voor schuldhulpverlening bij een budgetcoach uit Amsterdam. Mocht u hier gebruik van willen maken, neem dan even telefonisch contact op met de medewerkers van Schuldenplan.

Online aanmelden voor een gesprek met de budgetcoach of schuldhulpverlener

Woont u in Amsterdam en wilt u graag schuldhulpverlening aanvragen bij Schuldenplan? Wacht dan niet langer en meld u online aan voor de schuldhulpverlening. Op het contactformulier vult u uw gegevens in en vervolgens wordt er contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen met de budgetcoach. Deze afspraak vindt gewoon bij u thuis plaats. Heeft u nog andere vragen over de schuldhulpverlening of andere diensten van Schuldenplan? Dan staat het u uiteraard vrij om telefonisch contact op te nemen met een van de medewerkers.

https://www.schuldenplan.nl/

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de dienstverlening van een onafhankelijke hypotheekadviseur nabij Den Bosch

Een makelaar met een breed lokaal netwerk helpt u aan een woning in de regio Zevenbergen

Uitstekende catering voor diverse events