Skip to content

Forest Soap

My WordPress Blog

Wilt u linnen gordijnen kopen? Lees onze blog over de uiteenlopende kleuren

Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Uiteenlopende kleuren linnen gordijnen van stoer tot romantich

Wanneer u kiest voor linnen gordijnen, heeft u keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren. Van wit tot stoer donkergrijs of antraciet. En van een natuurlijke naturel kleur tot het warme taupe. Door dit brede aanbod is er voor ieder wat wils.

Linnen gordijnen op maat gemaakt

Wanneer u linnen gordijnen op maat wilt meet u de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Maar houdt wel rekening met de ophangmethode. Bij rails, een roede of ingeslagen ringen meet u vanaf de bovenkant van de rail tot de vloer of vensterbank. Bij een roede met losse ringen meet u vanaf de onderkant van de grote ring tot de vloer of vensterbank.

Gratis voering en afwerking

Onze linnen gordijnen worden niet alleen gratis op maat gemaakt, maar ook gratis gevoerd. De voordelen van een voering zijn: bescherming tegen het zonlicht en extra volume.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.forestsoap.nl/
Avatar
Sidebar