Skip to content
Forestsoap

Xantion, het beste ICT-bedrijf in Amersfoort

Xantion, ICT-bedrijf in Amersfoort, maakt het verschil. Misschien ben je er goed mee bekend. Je werkt bij je bedrijf met een systeem wat het vaak niet doet. Je kan hierdoor vaak niet werken en je wordt veel afgeleid. Ik deel deze frustratie. Deze storingen gebeurden mij vele malen vaker dan mij lief was, en ik merkte dat mijn plezier in het werk dat ik doe hierdoor afnam. Toen ik dit merkte besloot ik het initiatief in eigen hand te nemen. Ik liep naar mijn leidinggevende en ik deed mijn verhaal. 

Initiatief nemen leidt tot resultaat

Mijn leidinggevende was erg blij dat ik naar hem toe kwam met dit probleem. Hij vertelde me dat hij initiatief nemen erg kan waarderen in zijn werknemers. Hij ging dus ook zeker naar mij luisteren. Hij vertelde me dat hij al nagedacht had over een oplossing maar dat hij niks kon vinden. Hij gaf mij toestemming om op eigen houtje te zoeken naar een oplossing. Met een goed gevoel ging ik dit meteen doen.

ICT-bedrijf in Amersfoort

Ik ging opzoek naar een ICT-bedrijf in Amersfoort. Ik kwam terecht bij Xantion. Een ICT-bedrijf die tegen een vast bedrag per maand hulp op afstand zou leveren. Ze boden vele dingen aan. Betere service, betere netwerken en een helpdesk voor medewerkers. Zo zouden we minder storingen hebben en zou iedereen bij vragen meteen geholpen worden. Dit klonk mij als een heel goede oplossing. Xantion, het ICT-bedrijf in Amersfoort, zou wel eens onze oplossing kunnen zijn. 

Het resultaat van dit ICT-bedrijf in Amersfoort

Ik besloot Xantion, het ICT-bedrijf in Amersfoort, te laten zien aan mijn leidinggevende. Hij bekeek de website en leek erg onder de indruk. Hij verzekerde me dat hij er eens even grondig onderzoek naar zou doen. En voor ik het wist hadden we een volledig nieuwe partner, Xantion. We werken momenteel een aantal maanden samen met dit ICT-bedrijf uit Amersfoort. Sinds deze samenwerking hebben we totaal geen last meer van storingen en hebben we altijd hulp, mochten we dit nodig hebben. Xantion heeft ons een groot dienst bewezen. 

ICT bedrijf in Amersfoort nodig? Bekijk de website van Xantion.

Avatar
Sidebar