Forest Soap
Image default
Aanbiedingen

5 cadeaus die elke tiener zullen doen glimlachen

5 cadeaus die elke tiener zullen doen glimlachen

Winkelen voor tieners kan lastig zijn. U wilt iets leuks krijgen, maar niet te onvolwassen. Iets dat een glimlach op hun gezicht tovert, maar ook praktisch nut heeft (of in ieder geval niet alleen stof gaat verzamelen). Nou, je hebt geluk, want wij hebben vijf originele cadeaus verzameld die de dag van elke tiener zeker zullen opvrolijken.

 

Mini Airhockey Tafel

Dit is een cadeau waar zowel ouders als tieners van kunnen genieten! Een mini airhockeytafel heeft het perfecte formaat voor kleinere ruimtes zoals een slaapkamer of kantoor. Bovendien is het een activiteit waaraan alle leeftijden kunnen deelnemen! Of het nu twee mensen zijn die een spelletje spelen of vier mensen die vanaf de zijlijn toekijken, dit zal zeker een hit zijn voor het hele gezin.

 

Portable Outdoor Movie Theater

Dit vergt misschien wat planning vooraf, maar het zal de moeite waard zijn! Een openluchtbioscoop met projector en geluidsinstallatie biedt uw tiener urenlang vermaak met zijn vrienden tijdens feestjes in de achtertuin of op de camping. Bovendien hebben ze dan het coolste huis in de buurt!

 

Gift Card abonnement boxen 

Er zijn verschillende abonnementen boxen speciaal voor tieners. Deze maandelijkse dozen zitten vol met goodies zoals kleding, technische gadgets, kunstbenodigdheden en meer. Dit is een geweldige manier om uw tiener iets te geven dat hij of zij echt zal gebruiken, terwijl hij of zij toch elke maand verrast wordt door wat er in de doos zit.

 

Retro arcade machine 

Wie houdt er niet van klassieke videogames? Trakteer uw tiener op een ouderwetse arcade-ervaring zonder het huis te verlaten door hem of haar een eigen retro-arcade machine te geven. Ze kunnen kiezen uit een aantal klassieke titels zoals Pac-Man of Donkey Kong en tegen vrienden strijden om de hoogste scores!

 

DIY Drone Kit 

Als u op zoek bent naar iets leerzaams en leuks, overweeg dan om uw tiener een DIY drone kit te geven! Dit pakket bevat alles wat ze nodig hebben om hun eigen drone te bouwen, inclusief onderdelen en instructies over hoe ze het goed in elkaar moeten zetten. Als ze klaar zijn met het bouwen van hun drone kunnen ze er buiten mee vliegen of binnen tegen andere drones racen!

 

https://www.airhockeytafel.nl/