Forest Soap
Toerisme

Budget Blankenberge

eten blankenberge

Wie zei dat een dag op zee duur moet zijn? Strandaccommodatie in Blankenberge (Blankenberge) uitstapje, slechts 40 euro.

(De hier vermelde inhoud heeft alleen betrekking op wat je kunt doen in Blankenberge. Parkeer- en transportkosten zijn dus niet inbegrepen)

Mosselen bord

Frieten in een frituurpan is altijd een niet slecht idee, maar aan de kust liever met verse vis of mosselen? Voor een pot mosselen en frietjes moet je minimaal 16,90 euro betalen (bij Promenade, Montmartre en Bel Air). De prijs ligt tussen de 16,90 euro en 26,00 euro, dus u kunt zelf de meest geschikte producten bepalen. Exclusief dranken: De prijzen van deze dranken lopen sterk uiteen.

Snacks

Als u ’s ochtends vroeg arriveert, zult u zeker honger hebben. Om deze stad een beetje te steunen, kan je voor slechts 1,00 euro een boterkoek halen bij Boterkoek Diksmuidse! Beter nog, als je er 6 koopt, moet je € 5,50 betalen.

IJs kost niet altijd veel geld. Bij Jade aan de Kerkstraat haal je een bolletje ijs voor maar 1,50 euro. Bij Arlequino is dit al 2,50 euro, maar je krijgt wel een enorme bal. Het is meestal goedkoper om twee lepels te nemen.

Cocktails en mocktails

Met een cocktail krijg je tijdens de vakantie iets meer, en dat weten we. Cocktailprijzen aan de strandbar variëren van 8,00 euro tot 12,00 euro. Wil je genieten van het vakantiegevoel zonder alcohol, dan is een alcoholvrije cocktail een goed idee. Cocktails zijn ook goed voor kinderen, omdat ze met volwassenen kunnen deelnemen. Een non-alcoholische cocktail betaal je gemakkelijk tussen de 5,00 euro en 7,00 euro.

Conclusie

Voor nog geen 25 euro per persoon eet je ijs, proef je mosselen en drink je heerlijke non-alcoholische cocktails. Als je alles wilt doen wat hier geschreven staat, ben je bijna 40 euro per persoon kwijt.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html