Forest Soap
Image default
Aanbiedingen

Ideeën voor een relatiegeschenk nodig? Deze drie relatiegeschenken vallen altijd in goede aarde

Ideeën voor een relatiegeschenk nodig? Deze drie relatiegeschenken vallen altijd in goede aarde

Omdat een relatiegeschenk bedoeld is om de relatie met iemand te versterken, is het natuurlijk wel belangrijk dat je iets geeft waar de ontvanger ook echt wat aan heeft en wat diegene nog vaak zal gebruiken. Een relatiegeschenk kan namelijk totaal verkeerd uitpakken wanneer je er niet goed over na hebt gedacht. In plaats van dat het jouw naamsbekendheid op een positieve manier vergroot, zal het juist eerder afbreuk doen aan het goede imago van jouw bedrijf. En dat wil je natuurlijk graag voorkomen! Daarom hebben wij in deze blog drie relatiegeschenken uiteengezet die eigenlijk altijd wel in goede aarde vallen. Lees snel verder om erachter te komen welke geschenken dit zijn.

 

Pennen, notitieboekjes, kladblokjes en andere schrijfwaren

Pennen, notitieboekjes, kladblokjes en andere schrijfwaren zijn mooie voorbeelden van relatiegeschenken die altijd wel van pas komen. Helaas zijn er geen cijfers te vinden over hoeveel pennen we gemiddeld per persoon per jaar slijten, maar uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het er behoorlijk wat zijn. En ook van notitieboekjes en kladblokjes kun je er eigenlijk nooit genoeg hebben. Dit is dan ook een relatiegeschenk dat zeer zeker gewaardeerd zal worden én dat jou gelukkig geen klauwen met geld kost.

 

Herbruikbare tasjes waar je er nooit genoeg van kunt hebben

Nu thema’s als maatschappelijk verantwoord ondernemen, het milieu en duurzaamheid steeds hoger in het vaandel komen te staan, worden meer en meer plastic (wegwerp) producten in de ban gedaan. Zo mogen winkels geen gratis plastic tasjes meer verstrekken en bieden sommige alleen nog maar herbruikbare tasjes aan die je voor een klein bedrag kunt aanschaffen. Ook jij kunt wat dat betreft jouw beste beentje voor zetten door bedrukte herbruikbare tasjes als relatiegeschenk uit te delen. Een duurzaam tasje met daarop jouw logo, bedrijfsnaam of slogan zal ongetwijfeld bijdragen aan een positief imago.

Een bedrukte koffiemok, want Nederland is koffieland bij uitstek

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat Nederland koffieland is bij uitstek. Uit officieel onderzoek is gebleken dat wij jaarlijks zo’n 8,4 kilogram koffie per persoon drinken. Kortom, waar maak je een Nederlander blij mee? Juist, met Foto mokken die hij of zij aan zijn of haar collectie in het keukenkastje kan toevoegen!

 

https://www.loopper.com/