Forest Soap
Vakantie

Speeltuinen in Den Haag

Met de kids op pad op een zonnige dag. Een bezoek aan de speeltuin is altijd een goed idee. De kids kunnen zich uren vermaken en papa of mama nemen lekker plaatst op een bankje. Woont u in de omgeving Den Haag? Dan hebben we hier een lijstje met leuke speeltuinen samengesteld. En als je een speeltuin gaat bezoeken, doe de kids een GPS horloge om. Mocht je ze uit het oog verliezen, ziet u via uw smartphone direct waar uw kind is.

Speeltuin Madurodam

Madurodam heeft de meest belangrijke gebouwen in Nederland in het klein nagebouwd. Kom zelf ervaren wat de verhalen zijn van deze miniatuur gebouwen. Madurodam heeft ook verschillende speeltuinen waar uw kinderen kunnen spelen. De eerste speeltuin heet speeltuin de Waddenzee. U vindt daar verschillende glijbanen, klimrekken en schommels. Voor de kleinere bezoekers is er speeltuin Nijntje. Kinderen kunnen klimmen en klauteren met Nijntje, schommelen en nog veel meer.

De Tapuit

De Tapuit is het bezoekerscentrum van Dunea. Hier leren kinderen veel over water en over de dieren die in de duinen leven. Er is van alles te zien en te lezen over de natuur en planten in de duinen. Hoe leuk is het om als kind je eigen verse drinkwater te tappen. Iedere vakantie kunt u bij De Tapuit leuke speurtochten doen.

Familiepark Drievliet

Familiepark Drievliet is echt een super leuk dagje uit met familie of vrienden. Het park is overzichtelijk neergezet met te gekke attracties voor peuters en grotere kinderen. Er valt dus genoeg te beleven. Voor peuters en kleuters zijn er maar liefst 12 super leuke kinderattracties. Voor de grote kinderen is er een zweefmolen, draaiende kopjes en de absoluut engste achtbaan van Drievliet de Formule X.  

Zuiderparadijs

Er zijn heel veel leuke en verschillende speeltoestellen. Voor de peuters is er een aparte hoek met een ballenbak, reuzenlego, trampolines, verschillende glijbanen, touwbrug, springkussen, Fun Shooters en nog veel meer. Het indoor speelparadijs Zuiderparadijs staat bekend om zijn allergrootste indoor racecircuit met mini-cars en motoren. Uw kids kunnen daar lekker rond scheuren.

Legoland Discovery Centre

Uw kinderen kunnen de mooiste dingen maken van lego, er is een 4D bioscoop en er is nog veel meer te beleven in Legoland Discovery Centre. Ontdek de stad in het klein en zie alle hoogtepunten van Den Haag, allemaal gebouwd met LEGO steentjes.

Play & Bounce Playground

Deze indoor speeltuin is gevestigd in Scheveningen op de Scheveningse Pier. Het speelparadijs is geschikt voor jongere kinderen (tot 10 jaar) en voor oudere kids. Voor de jongere kinderen bestaat het speelparadijs uit een soft play park. Uw kinderen kunnen daar spelen met klimblokken, legostenen, verschillende glijbanen en een ballenbak. Voor de ouder kinderen is er een trampolinepark ingericht met 8 grote trampolines en 4 zij-trampolines, de kids kunnen dan ook tegen de zijkant aan springen. 

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/