Forest Soap
Image default
Hobby en vrije tijd

Sportief wandelen in regio Breda

Werken aan je gezondheid en tegelijkertijd nieuwe vrienden maken? Dat kan als je je aansluit bij de gezelligste wandelclub van Nederland: BredaWandelt. Parilla en Jikke, de oprichters van de wandelclub, willen mensen meer laten bewegen. De dames motiveren hun leden via wandelabonnementen. Maar ook de sociale contacten helpen je om die ene wandeling toch mee te stappen en niet op de bank te blijven liggen. BredaWandelt heeft naast sportieve wandelingen, ook natuurwandelingen, culturele wandelingen, kroegentochten, en zo veel meer in haar aanbod. Wandelen in Breda wordt leuk en leerzaam met BredaWandelt.

Alles over het Bredaspel

Met het Bredaspel is wandelen in Breda niet alleen goed voor je gezondheid, je leert ook wat bij over de stad. De wandeling start bij het kantoor van BredaWandelt, gelegen in De Teruggave. Tijdens de wandeling passeer je langs heel wat unieke plaatsen: Het Kapucijnenhof, New Breda, Het Feestvarken in Princenhage, De Koepelgevangenis, Zuiderwaterlinie, Het Vlonderpad, Het Begijnhof en De Grote Kerk. Tijdens de wandeling krijg je extra informatie en een vraag over de bijzondere plek waar je passeert. Via het vragenspel leer je op een ontspannende manier meer over de stad en je werkt meteen aan je conditie. Een win-win! BredaWandelt heeft daarnaast BredaTours in thema om de stad te leren kennen op de manier dat jij het wenst. Kies bijvoorbeeld voor Bandieten Tour als je van moordverhalen houdt.

Contacteer de wandelclub voor extra informatie

Als je meer wil weten over wandelen in Breda met deze wandelclub of je wil meer ontdekken over de andere themawandelingen, surf dan naar de website van BredaWandelt. Je vindt er de contactgegevens terug en meer uitleg over de verschillende soorten wandelingen. Ontdek ook welk abonnementstype het best bij je aansluit en meld je aan voor een proefwandeling om kennis te maken met de clubleden. Wandelen in Breda wordt gegarandeerd leuker met BredaWandelt.