Forest Soap
Image default
Vervoer en transport

Verstuur je pakketjes veilig met verzendverpakking

Er is niets ergers dan als je een pakketje ontvangt om dan er achter te komen dat de verzender je verzending in een fout pakje heeft gedaan en je verzending kapot is. De juiste verzendverpakking is cruciaal als het gaat om het versturen van breekbare dingen maar ook voor de wat robuustere items. Je zou verbaasd staan hoe ruig er met je pakketjes wordt omgegaan bij het postkantoor. Juist daarom is de juiste verzendverpakking gebruiken zo belangrijk. In deze blog hebben wij enkele tips samengesteld voor de juiste verzendpakking te vinden.

Verzendverpakking voor erg breekbare objecten.

Als je een erg breekbaar pakket gaat versturen dan is de juiste verzendverpakking er belangrijk. Je wilt namelijk er voor zorgen dat het breekbare object niet binnen de verzendverpakking kan bewegen maar ook dat als het pakketje op de grond valt er iets aanwezig is om de schok te absorberen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld noppenfolie of packing peanuts te gebruiken. Hierdoor zorg je er voor dat je breekbaar object zo veilig mogelijk in het pakketje zit en dat de kans dat het kapot kan gaan ze klein mogelijk is.

De juiste verpakking

Wat je ook verstuurd de juiste verpakking is cruciaal, als je boeken gaat versturen dan kunnen die vaak tegen een stootje dus je doel is niet om je boek zo goed mogelijk te beveiligen maar het gebruikersgemak. Je wilt dat het makkelijk is om het pakje te openen maar niet te makkelijk dat het open kan gaan tijdens de tocht. Ook wil je graag dat de verpakkingen niet al te veel plek opneemt binnen in je verzendplek. Dus je wil er voor zorgen dat ze ook opvouwbaar zijn. Zodat je zo veel mogelijk kunt opslaan.

Verpakkingen voor objecten met speciale afmetingen

Niet alles dat je verstuurd komt in dezelfde mooie vierkante afmeting. Als jij er voor wilt zorgen dat jouw verzending veilig aankomt dan is het belangrijk dat je veel verschillende maten verzendverpakkingen hebt zodat je hoe speciaal de afmeting van je pakketje ook is je hem altijd zult kunnen versturen.

https://luchtkussengigant.nl/verzendverpakking/