Forest Soap
Bloemen

Wat elke man zou moeten weten over het geven van bloemen

Mensen maken graag grapjes over hoe gecompliceerd vrouwen zijn, maar de juiste bloemen op het juiste moment kunnen zelfs de meest gecompliceerde vrouw laten smelten. We laten je zien hoe en wat je moet zoeken en waar je bloemen kunt bestellen.

Ok, Valentijnsdag. De liefde hangt in de lucht. Allen het ding is, je vergat bloemen te kopen voor je schatje, en nu zijn alle bloemenwinkels in de stad uitverkocht. Na urenlang te hebben rondgebeld, vind je eindelijk een winkel die nog een paar boeketten rozen heeft en een dozijn rozen is slechts… 65 Euro!

Wat moet ik doen?

  1. Haal diep adem, rij 30 kilometer om en geef die 65 Euro uit aan een boeket bloemen die waarschijnlijk al half verwelkt zijn. Neem haar dan mee naar de Mac Donalds voor het diner met wat er nog over is van je maandsalaris.
  2. Neem haar mee voor een mooi diner, geen bloemen (hoop dat ze het niet merkt). Wacht een week of twee en geef haar dan een heel mooi boeket voor 15 Euro.
  3. Idioot, je hebt het verpest door haar niet al het hele jaar door bloemen te kopen. Als je dat had gedaan zouden we dit gesprek niet eens voeren!

Ja, het zou vrij duidelijk moeten zijn dat “3” het juiste antwoord is.

Of je nu een lange-termijn relatie hebt of alleen maar vriendjes bent, je gaat bloemen kopen, en niet alleen op de grote “V”-dag. Waarom? Mijn beste vriend ik denk dat het tijd is om iets te leren…

Wanneer je voor haar bloemen moet kopen: Het Happy Time Principe

We hebben allemaal een vriend alleen belt als hij iets wil? Vervelend, hè? Nou, het is hetzelfde idee als het gaat om het geven van bloemen aan je meisje. Je kunt haar niet zomaar bloemen geven als je iets van haar wilt of als het even moeilijk wordt. In het begin moet je een precedent scheppen, door haar bloemen te geven als het goed is. Dit creëert een associatie: “Bloemen = Happy Times”. Als je haar dan gek maakt of ruzie maakt, kun je haar bloemen geven om die gelukkige tijden in herinnering te brengen. Ik noem het Happy Time Principe.

Hier zijn enkele Happy Time momenten om te overwegen om een bloemetje te geven:

Om te zeggen “Het spijt me”

Jongens, we weten allemaal dat dit werkt, maar het werkt het beste als je het Happy Time Principe volgt.

Gewoon daarom

Dit is het belangrijkste onderdeel van het Happy Time Principe. Je moet haar absoluut bloemen geven bij willekeurige gelegenheden “gewoon daarom,” twee tot vier keer per jaar. Om het echt willekeurig te laten lijken, probeer het dan minstens een week of twee te timen na grote gebeurtenissen of ruzies. Dit houdt haar scherp, maakt je een beetje gevaarlijk en onvoorspelbaar en helpt de illusie te behouden dat jullie beiden in een romantische Bubbel leven.

Bloemen bij je derde date met haar

Heb je een nieuwe chick, en wil je haar laten zien dat je een echte heer bent? Haal haar op om acht uur, en verras haar met een mooi boeket. Het lijkt misschien oudbollig, maar ze zal het geweldig vinden. Ik ga dat herhalen. Hoe oubollig je ook denkt dat dit is, ze zal het geweldig vinden. Dit werkt op elke date, niet alleen op de derde. Echter, bloemen op de eerste date kunnen een beetje te ouderwets zijn, en bloemen op de eerste of tweede date kunnen een onrealistische verwachting wekken dat je een soort van bovenmenselijke “perfecte kerel” bent. Wat je niet bent. Dus, geen bloemen bij de 1e of 2e date.

Verjaardag

Duidelijk, maar bloemen zijn een geweldige manier om haar te laten weten dat je om je verjaardag geeft. En wat is een betere manier om bloemen te associëren met Happy Time?

De volgende ochtend

Jullie deelden gisteravond een geweldige nieuwe ervaring. Vertrouwen. Lust. Communicatie. Stuur haar wat bloemen met een briefje dat zegt: “Bedankt voor het openen van mijn ogen gisteravond.” Weet je nog, je geeft bloemen om de wat te herinneren? Dat klopt, de Happy Times.

Valentijnsdag

Oké, dit is echt duidelijk. Valentijnsdag een speciale dag die is uitgevonden door bloemenbedrijven om je te dwingen drie of vier keer meer aan bloemen te besteden dan je normaal zou doen

Nog niet overtuigd dat wat vaker bloemen bestellen je relatie kan versterken?