Forest Soap
Internet marketing

10 conclusies uit het boek “Luie mensen leven langer” van Peter Axt en Michaela Axt-Gadermann.

marketing book

10 belangrijke ideeën die u zult leren:

Om in goede conditie te zijn, moet je lui zijn! Extreme sporten, overtollig voedsel, racen op de carrièreladder, onttrekken energie en verslijten het lichaam.

Om te beginnen met het besparen van energie, kiest u een gebied waar u gemakkelijker energie kunt gaan besparen. Stap voor stap breid je het energiebesparingsprogramma uit.

Voldoende slapen heeft een positief effect op: de cortisolspiegel, het aantal cellen in het immuunsysteem (lymfocyten) en de bloedsuikerspiegel.

Sport is gevaarlijk! Talrijke onderzoeken bewijzen dat dagelijks joggen u niet zal redden van een hartaanval, en regelmatige lichaamsbeweging zal u niet gezonder maken. Krachtige fysieke activiteit dwingt ons om energie te verspillen.

Hoe beïnvloedt voeding de levensverwachting? Het lijkt erop dat we met voedsel energie krijgen. Het is echter belangrijk om te bedenken dat het verteringsproces zelf veel energie kost. Vooral veel energie wordt besteed aan het verteren van vet en eiwitrijk voedsel. Voedingsmiddelen die licht verteerbaar en rijk aan koolhydraten zijn, behouden de jeugd langer omdat het lichaam minder energie gebruikt om ze te verteren.

Luiheid is de sleutel tot gezondheid. Kracht en energie worden niet alleen weggenomen door fysieke arbeid, maar ook door stress. Stresshormonen versnellen de stofwisseling en verhogen het calorieverbruik met 10-15%.

Alle levende wezens worden geboren met een beperkte energievoorziening. Hoe sneller iemand energie uitgeeft, hoe sneller zijn leven eindigt.

Je moet lui zijn om in goede conditie te zijn.

Slaap verjongt het lichaam door het hormoon melatonine te produceren. Hoe later iemand opstaat, hoe rustiger en evenwichtiger hij overdag is.

Warmte bespaart energie. Wintervakanties in warme landen verlengen het leven.

Combineer maaltijden niet met werk. De pauzes zijn uw tijd om uit te rusten en te herstellen. Lees geen kranten, voer op dit moment geen zakelijke onderhandelingen.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing

https://marketingbook.shop