Forest Soap
Dienstverlening

123 Theorie: binnen 1 dag slagen voor je auto theorie

Het CBR theorie examen in 1 dag  halen, dat is mogelijk bij 123 Theorie. Wij zitten verspreid over het land. Dus of je nu in Rotterdam, Zwolle, Deventer of Amsterdam woont jij bent welkom!

CBR is de afkorting van Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Iedereen die in Nederland zijn/haar auto praktijkexamen doet, moet het theorie-examencertificaat op zak hebben. Je kunt al theorie-examen doen als je 16 bent. Op dit moment houdt het CBR een proef. Er worden nieuwe examenvragen getest. Er zijn twee extra vragen op het gebied van verkeersregels en verkeersinzicht. Aangezien het om een proef gaat, tellen deze extra vragen niet mee voor de eindscore. Deze proef duurt nog tot en met het eind van 2018, de docenten van 123 Theorie kunnen je er alles over vertellen.

Heb je haast met het theorie-examen klik dan op ‘cursusdata’ en vervolgens op een stad dicht bij jou in de buurt. Je ziet dan een overzicht met data en het aantal nog beschikbare plekken. Is een bepaalde dag vol, dan zie je dat ook meteen. Helemaal rechts staat per datum een blokje met ‘inschrijven’. 

Door heel NL

Iedereen die een theoriecursus auto in Den Haag of omgeving wil doen, zit goed bij 123 Theorie. Het hele jaar door, een aantal keer per week, zijn er cursussen. Deze worden gehouden in Rijswijk, aan de Verrijn Stuartlaan 55. Als je het online inschrijfformulier hebt ingevuld, ontvang je meteen een bevestigingsmail. Je kunt dan alle gegevens checken. We zetten voor je op een rij hoe de dag is ingedeeld, waar de cursus plaatsvindt en hoe laat we je verwachten. Met deze mail krijg je ook een paar oefeningen, zodat je goed voorbereid bij ons verschijnt. Jouw persoonlijke examenplek bij het CBR wordt door 123 Theorie geregeld, daar hoef jij niets voor te doen. Heb je nog vragen? We zijn telefonisch bereikbaar op 085 060 1230.

https://www.123-theorie.nl/