Forest Soap
Image default
Dienstverlening

Automaat spoelen, de voordelen van flushed uit Woerden

 

Flushed is een automaat spoel bedrijf gevestigd in Woerden. Het spoelen van de automaat in je auto moet eigenlijk vaak gebeuren. Een automaat wordt altijd genegeerd totdat er problemen ontwikkelen. 

Het spoelen van een automaat is als het ware het verversen van alle olie. De automaat bak wordt gespoelt met een grondige reinigingsmiddel die de automaat volledig reinigt. 

 

Het spoelen van een automaat heeft een preventieve werking. Als de automaat wordt gespoeld wanneer de kilometerstand op 60.000 tot 90.000 staat heeft dit de beste werking. De kans op technische problemen wordt heel erg verkleind. Technische problemen zorgen voor een oncomfortabele rijervaring en moeilijkheden met het schakelen, toenemende slippen, schommelen, bonken en een schommelend toerental. Wordt de olie ververst? Dan gaan al deze problemen weg! 

 

De oliekanalen en lamellen worden vervuild door olie die niet ververst is, dit kan komen door slijtage. Beter preventief je automaat spoelen, dan daarna alle olieleidingen of je hele automaat te moeten vernieuwen. Het spoelen van je automaat is bovendien veel voordeliger.

 

Automaat spoelen bij Flushed

 

Bij Flushed in Woerden kun je voor een zeer scherpe prijs je automaat spoelen. Flushed bezit over de beste spoelmachines die het beste resultaat geven. De hoogwaardige olie van het merk Fuchs kan Flushed binnen 30 tot 90 minuten de automaatbak in je woning spoelen. Flushed kan er ook voor zorgen dat het stuurhuis wordt gespoeld. Flushed beschikt over een wachtruimte met internet verbinding waar je plaats kan nemen tijdens het wachten. De kosten zijn rond de 275 euro inclusief btw. 

 

Waarom bij Flushed spoelen?

 

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW

  • Flushed maakt gebruik van de beste olie waar je jaren van kunt profiteren

  • Flushed vervangt de automaat filter

  • 95% vervuilde olie wordt verwijderd

  • Flushed werkt op een milieuvriendelijke wijze 

  • Flushed kan de koeler, leidingen, koppelvormer en warmtewisselaar ook reinigen