Forest Soap
Image default
Dienstverlening

Creëer eenvoudig en snel een wand of afkering met betonnen legoblokken

Betonnen legoblokken: het klinkt wat onduidelijk, maar in praktijk zijn ze enorm handig! Het zijn solide betonnen elementen die een snelle en efficiënte oplossing bieden voor toepassingen zoals opslagvakken, grondkeringen en wanden van hallen en loodsen. En de naam zegt het al, ze lijken op een legoblok. Door deze vorm zijn ze handig op elkaar te stapelen om eenvoudig afkeringen of wanden te creëren. Ook demontage is gemakkelijk, waardoor de blokken van beton geschikt zijn om meerdere malen in te zetten.

Gemaakt van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat

Bij Cementbouw Recycling kun je terecht voor megablokken die duurzaam zijn, want ze worden geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat. Hierdoor is het megablok van beton niet alleen zeer snel en efficiënt inzetbaar, maar ook ontzettend duurzaam. De blokken zijn bij hen verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook dakelementen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bovendien hebben zij verschillende afmetingen op voorraad. Je hebt onder andere de keuze tussen megablokken van beton van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter tegen een goede prijs. Er zijn blokken van beton verkrijgbaar met één nop, of twee, vier, zes of acht noppen. De hele blokken zijn 160 cm breed, de halve blokken zijn 80 cm breed. Het maakt niet uit welke afmetingen je kiest, ze zijn altijd brandvertragend, geluidswerend en direct uit voorraad leverbaar.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer u betonnen legoblokken wilt aanschaffen bij Cementbouw Recycling, hebben zij deze direct uit voorraad leverbaar. Het bedrijf is gevestigd in Oosterhout, nabij Breda en helpt je met het vinden van de juiste materialen voor jouw project. Ben je benieuwd naar hun betonnen legoblokken of andere materialen uit het assortiment? Of wil je meer weten over de prijs van hun megablokken van beton? Bekijk hun andere producten zoals bindmiddel of betonmortel. Neem contact met hen op wanneer je geïnteresseerd bent in de blokken en graag een bestelling wilt plaatsen.

https://www.cementbouw.nl/