Forest Soap
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak, goede, betrouwbare en gespecialiseerde dakdekkers

Voor uw huis wilt u het allerbeste onderhoud. Een belangrijk deel van uw huis is het dak. Wilt u uw dak laten bedekken, onderhouden, repareren of renoveren en zoekt u een goede en betrouwbare dakdekker in Amsterdam? Neem dan contact op met Kewodak! Kewodak is al meer dan 30 jaar specialist in alles wat met platte daken te maken heeft. In Amsterdam hebben wij al veel projecten succesvol afgerond. Onder andere hebben wij bij stichting Leijenbergh de daken gerenoveerd van meer dan 200 woningen. Ook bij Schiphol hebben we dakrenovatie van de platte daken gedaan. U kunt op onze site een kijkje nemen bij deze projecten. Niet alleen als bedrijf maar ook als particulier kunt u ons bellen. Wij krijgen veel positieve reacties van al onze klanten en daar zijn wij trots op!

Laat uw platte dak goed onderhouden

Bij een plat dak is het aan te raden het dak goed te onderhouden. Als u uw platte dak niet laat onderhouden wordt de kans op lekkages groter. Op het moment dat er bijvoorbeeld scheurtjes in het dak zitten of de aansluitingen (bij regenwaterafvoeren of opstaande muren) van de dakbedekking zijn niet goed kan er een lekkage optreden. Doordat het dak beschadigd is kan er regenwater doorheen lopen met als gevolg een vervelende lekkage. De grootte van de lekkage is afhankelijk van de grootte van de beschadiging. Is de schade erg groot dan is er een dakrenovatie nodig. Dit brengt vanzelfsprekend hogere kosten met zich mee. Zonde dus, want als u uw platte dak goed laat onderhouden worden dit soort hoge kosten voorkomen.  

U krijgt bij Kewodak 100 % garantie op onze dakwerkzaamheden

Kewodak geeft 100 procent garantie op alle dakwerkzaamheden die wij uitvoeren. Ook is Kewodak aangesloten bij Dakmerk, in de dakenbranche het enige erkende keurmerk door de overheid. Wij werken volgens de vakrichtlijnen en eisen van Dakmerk. Ook hebben wij uitsluitend goed opgeleide en ervaren mensen in dienst. Kwaliteit, ervaring en expertise, dat is wat wij u bieden!

 

https://www.kewodak.nl/