Forest Soap
Dienstverlening

De Eigenschappen van de Hoverkart en Hoe Het Werkt

De Hoverkart is een opzetstuk waarmee je je hoverboard transformeert naar een driewieler die eenvoudig te manoeuvreren is, het maakt de hoverboard stabieler, en geeft een hoop lol. De Hoverkart maakt gebruik van de zelf-balancerende techniek die je in je hoverboard vind om te assisteren met draaien, remmen, versnellen en balanceren bij een wheelie!

Eigenschappen van de Hoverkart

  • De Hoverkart is volledig instelbaar en bruikbaar voor inzittenden van 1.00m en 20Kg tot 1.93m en 90Kg.
  • Het gepatenteerde systeem zorgt er voor dat de hoverboard eenvoudig gekoppeld en losgekoppeld kan worden zonder beschadigingen.
  • De onafhankelijke achterwiel aandrijving maakt het mogelijk om achteruit te rijden met de Hoverkart en te draaien op de vierkante millimeter.
  • Intuïtieve handbediening zorgt voor volledige controle van de Hoverkart.

 

Hoe de Hoverkart werkt

De Hoverkart is eenvoudig te koppelen aan de hoverboard. De hendels worden direct gekoppeld aan de twee helften van het board, waardoor je volledige controle behoud. Het duwen of trekken aan de hendel staat gelijk aan voorover en achterover leunen met de voeten, waardoor de wielen gaan draaien. Elk wiel wordt onafhankelijk bediend, wat de Hoverkart zijn eenvoudige manoeuvreerbaarheid geeft.

Men heeft de neiging om langzaam te rijden met een hoverboard omdat het lastig is om de evenwicht te bewaren. De Hoverkart laat het toe om verder naar voren te leunen op het hoverboard dan wanneer je er op staat, hierdoor wordt alle mogelijke torque ingezet die de motor kan produceren.

 Hoe installeer je de Hoverkart

Zorg er voor dat de gekozen Hoverkart de juiste maat heeft voor je hoverboard. Daarna plaats je de Hoverkart op je hoverboard zodat je vlak op het voetstuk van het board kan zitten, koppel de banden om het board. Zorg er voor dat de banden goed strak zitten en bijgesteld worden voordat je gaat rijden. Het is net zo makkelijk om de Hoverkart los te koppelen als om het aan te koppelen. Maak de banden weer los, en je kunt het frame van de kart weer simpel verwijderen.

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/