Forest Soap
Dienstverlening

De Frigo Group, dè plek voor uw diepvriesopslag

De Frigo Group is een echt familiebedrijf waar u uw bevroren levensmiddelen kan opslaan. Frigo Group bestaat sinds 1973 en heeft op dit moment 3 vestigingen. Twee van de drie vestigingen zijn vrieshuizen, waarvan 1 vrieshuis in Nieuw Vennep ligt en 1 vrieshuis in ’s Heerenberg. De andere locatie ligt in Geldermalsen en vanuit daar regelen we het koel- en diepvriestransport. Veel bedrijven van diepgevroren levensmiddelen zijn op zoek naar een vriesopslag bij Amsterdam. Dit omdat ontzettend veel producten aankomen bij Schiphol (in Amsterdam) en die producten tijdelijk opgeslagen moeten worden. Onze vriesopslag locatie in Nieuw Vennep ligt slechts 15 kilometer bij Schiphol vandaan. Al veel ondernemingen uit binnen- en buitenland slaan hun goederen bij ons op en zijn zeer tevreden.

Kleine ondernemer? Ook dan kunt u producten opslaan bij De Frigo Group

Anders dan bij andere vrieshuizen kunt u bij de Frigo Group ook terecht om kleinere hoeveelheden op te slaan. Waar bij de meeste huizen alleen tientallen pallets per keer kunnen worden opgeslagen, kunt u bij ons al vanaf enkele pallets opslaan. Ook houden we rekening met de kleine ondernemers die niet bestellen per pallet maar per doos. Ook dozen kunt u bij ons vrieshuis opslaan. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw dozen in het vrieshuis voor u te verzamelen en aan u mee te geven. Bent u niet in de gelegenheid uw producten zelf op te halen? Dan regelen onze medewerkers het transport zodat uw dozen netjes en gekoeld bij u bezorgd worden.

Uw goederen gekoeld getransporteerd via Frigo Group Logistics

Voor gekoeld transport van uw goederen kunt u ook terecht bij De Frigo Group. Wij transporteren goederen naar zowel het binnen- als buitenland. Of het nu gaat om grote hoeveelheden of maar om een paar pallets, wij transporteren de goederen gekoeld, tegen lage kosten. Dagelijks regelen en verzorgen wij het transport voor bedrijven die hun producten opslaan in een van onze vrieshuizen. Maar ook bedrijven die geen gebruik maken van onze vrieshuizen kunnen bij ons terecht voor het gekoelde transport van hun goederen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen netjes en gekoeld, of diepgevroren, op de juiste locatie aankomen.

https://www.frigogroup.com/