Forest Soap
Dienstverlening

De mooiste trouwringen vindt u bij Bijzondere Trouwringen

Gaat u trouwen? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk bent u nu op zoek naar de juiste trouwring. Wilt u net even iets anders dan een standaard trouwring en wilt u een ring waar er niet al heel erg veel van zijn? Bij Bijzondere Trouwringen hebben we exclusieve trouwringen. Dit zijn prachtige trouwringen die bezet zijn met de allermooiste diamanten. De metalen, de stenen en de vormgeving van de ringen zijn bijzonder. U heeft met een exclusieve ring van Bijzondere Trouwringen echt iets speciaals. Onze ringen onderscheiden zich van de rest. Niet alleen de prachtig fonkelende diamanten springen in het oog, ook de originele en mooie modellen van de ringen zorgen voor een perfect plaatje.

Even voorstellen

Het gezicht achter Bijzondere Trouwringen is goudsmid Hildardjan Verweij. Hildardjan is meester-goudsmid en mag het meesterteken voeren sinds hij zijn opleiding tot goudsmid in Schoonhoven succesvol heeft afgerond. Na zijn opleiding in Schoonhoven heeft Hildardjan als goudsmid jarenlang ervaring opgedaan in het Rotterdamse atelier van de kunstenaar Jan Mijnster en in het atelier van Johan Rozendaal, een sieradenontwerper. In 1997 is Hildardjan zijn eigen bedrijf begonnen, genaamd Edelsmederij Verweij. Onder dit bedrijf valt ook Bijzondere Trouwringen. De kracht van Hildardjan is dat hij alle tijd neemt om persoonlijk uw wensen te bespreken. Zo leert hij u goed kennen en kan hij aan de hand van uw ideeën, smaak en wensen de perfecte trouwringen voor jullie creëren. Hierdoor heeft u levenslang plezier van uw trouwringen. 

Trouwringen van witgoud, trendy, tijdloos en hypoallergeen

Krijgt u snel allergische reacties door sieraden? Neem dan zeker eens een kijkje bij de trouwringen van witgoud. Door de legering van goud, zilver, koper en palladium zijn ringen van witgoud hypoallergeen. In veel sieraden wordt nikkel gebruikt. Nikkel kan bij mensen voor een allergische reactie zorgen. Daarom werken wij in plaats van met nikkel met palladium. Palladium geeft geen allergische reacties, waardoor de ringen dus uitermate geschikt zijn bij mensen met overgevoeligheid. Een trouwring van witgoud heeft nog meer voordelen. De ring is tijdloos, trendy en heeft bij de mannen een stoere uitstraling. Ook is de ring heel makkelijk met uw andere sieraden te combineren. Neem vooral een kijkje op de site van Bijzondere Trouwringen en bekijk ons ruime assortiment aan trouwringen van witgoud.  

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/