Forest Soap
Image default
Groothandel

Dit is dé groothandel voor al je kappersbenodigdheden

Bij Koos van der Beek vind je alle kappersbenodigdheden voor iedere professionele kapper. Deze professionele groothandel is al meer dan 80 jaar werkzaam in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige kappersartikelen. Je vindt hier de standaard kappersbenodigdheden zoals kammen, scharen en spelden, maar je kan hier ook terecht voor grotere artikelen die iedere kapper nodig heeft. Denk dan aan wasunits, kappersstoelen en mooie meubels voor in je salon. Koos van der Beek streeft ernaar om iedere kapper zo goed mogelijk te helpen in zijn of haar keuze. Je kan er daarom op rekenen dat je altijd een professionele werknemer kan bereiken wanneer je deze nodig hebt.

Laat je adviseren over essentiële benodigdheden voor jou als kapper

Het enthousiaste personeel komt graag bij jou langs om je te informeren en de nieuwste kappersbenodigdheden te laten zien. Het is echter ook mogelijk om bij Koos van der Beek zelf langs te gaan in Leusden. Alle producten liggen namelijk op voorraad, waardoor je in alle rust kan winkelen. Een werknemer zal jou hierin begeleiden, zodat jij er zeker van bent dat je alleen de beste benodigdheden voor jouw salon aanschaft. Woon je niet in de buurt van deze groothandel of heb je geen tijd om een van de werknemers te ontvangen? Geen probleem, want er worden dagelijks pakketjes verzonden met PostNL. Koos van der Beek verzendt jouw pakket zo duurzaam mogelijk. Er worden zo veel mogelijk ‘oude’ dozen gebruikt om de kosten te drukken en het milieu tegemoet te komen.

Koop je items bij deze kappersgroothandel en profiteer van alle voordelen

De zorg van Koos van der Beek gaat verder dan jou alleen de beste artikelen aanbieden. Je kan namelijk ook bij dit erkende bedrijf terecht voor het onderhoud en de reparatie van je tondeuse, het slijpen van je scharen en voor interieuradvies. Ben je benieuwd naar de kappersbenodigheden? Bel dan direct en ontdek alle voordelen die dit bedrijf met zich meebrengt.

https://www.koosvanderbeek.nl/