Forest Soap
Image default
Groothandel

Voor tegels en bouwmaterialen is dit uw specialist

Van Noort BV is een bouwmarkt waarbij kwaliteit en prijs uitstekend in verhouding zijn. Sterker nog, de meeste producten die ze verkopen zijn goedkoper dan bij hun concurrenten en van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar tegels voor uw badkamer, keuken of woonkamer? Dan is het assortiment bij deze specialist vast interessant voor u. U vindt er meer dan 200 vloertegels en meer dan 1000 wandtegels in allerlei stijlen en prijsklassen. Bekijk de tegelkasten in de showroom in Zuidland, vlakbij Rotterdam. Ook voor vloerverwarming is deze specialist een uitstekende keuze. Ze weten niet alleen welke tegels daar goed bij passen, maar kunnen uw vloerverwarming ook aanleggen.

Meer dan tegels alleen

Het assortiment tegels is dus zeker een reden om deze bouwmarkt te bezoeken. En online kunt u de gratis Tegelviewer gebruiken. Dit is een programma waarmee u elke tegel in een virtuele ruimte kunt plaatsen en het resultaat kunt beoordelen.  Bent u een doe-het-zelver? Dan loopt u ook door het aanbod bouwmaterialen voor woning en tuin. Daar vindt u alles wat u nodig heeft voor kleine en grote projecten, zoals kozijnen en deuren, ijzerwaren, radiatoren, pvc-producten en gereedschap. Bent u in de buurt van Rotterdam? Dan mag een bezoekje niet uitblijven. De deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste bouwmaterialen voor uw specifieke benodigdheden.

Doe inspiratie op in de showroom

Van Noort BV heeft een grote showroom met 1000 vierkante meter vloeroppervlak. Hier bekijkt u 15 keuken- en 20 badkameropstellingen om inspiratie op te doen. Daar vindt u ook de tegelkasten en loopt u door het grote assortiment tegels dat deze specialist aanbiedt. Bouwmaterialen zijn te vinden in de bouwmarkt en ook dat is de moeite van een bezoekje waard. Met scherpe prijzen en producten van uitstekende kwaliteit is dit dé winkel waar u alles vindt wat u nodig heeft.