Forest Soap
Image default
Groothandel

Een schuimblusser kopen om het kantoor brandveilig te maken

Is het weer tijd om een nieuwe schuimblusser te kopen? Is je oude niet meer bij de tijd of in een akkefietje opgebruikt. Het is belangrijk dat iedere werkomgeving voorzien is van minstens één goed blusmiddel. Meestal heb je er meerdere nodig, dit is afhankelijk van de ruimte. Hoe je bedrijf er ook uitziet en waar je ook behoefte aan mocht hebben, Veiligheid Centraal helpt je verder. Het bedrijf vormt een betrouwbare partner – een pijler waarop je kunt bouwen. Qua brandveiligheid zit je bij deze specialist altijd goed. Door de jaren heen is de brandveiligheid van klanten flink bevordert. Wist je dat je bovendien garantie krijgt op elk van je aankopen? Een schuimblusser kopen is altijd de juiste zet. Een veilige werkomgeving is essentieel als je een bedrijf runt. Je hebt er niet alleen zelf baat bij, maar jouw medewerkers ook. Daarnaast bescherm de bezittingen in het pand en de waarde van het pand zelf. In het geval er toch brand ontstaat, kun je deze in de meeste gevallen zelf al blussen voor er échte schade is.

Een investering voor je bedrijf

Een schuimblusser kopen voor je bedrijf betekent je bedrijf verzekeren voor schade. Een bedrijf runnen betekent risico’s lopen, maar er zijn ook risico’s die je niet kunt nalaten af te dekken. Brandschade is een risico. Jezelf goed voorbereiden loont. Met blusmiddelen op kantoor ben je opgewassen tegen kleine, licht ontvlambare akkefietje. Blusmiddelen moeten regelmatig worden gecontroleerd. Ook controles kun je bij Veiligheid Centraal laten uitvoeren, gekwalificeerd en snel.

Op tijd besteld, op tijd bezorgd

Als je een bestelling plaatst – lees: een schuimblusser gaat kopen – wil je natuurlijk dat deze heel snel bezorgd wordt. Naast schuimblussers is het natuurlijk ook mogelijk om andere blusmiddelen aan te schaffen, zoals rookmelders en brandslanghaspels. Een combinatie van meerdere blusmiddelen is meestal dé methode om je bedrijf optimaal te beschermen bij brandgevaar.

https://www.veiligheidcentraal.nl/