Forest Soap
Dienstverlening

Het verwijderen van een afgebroken sleutel

Heb je weleens meegemaakt dat je auto- of huissleutel vast kwam te zitten in het slot terwijl je probeerde om de deur te openen of juist af te sluiten? In dergelijke gevallen zullen de meesten van ons proberen om de sleutel uit het slot te trekken. Het ergste wat er dan kan gebeuren, is dat je sleutel afbreekt en een gedeelte achterblijft in het slot! Wat kan een mogelijke oplossing voor dit scenario zijn? Natuurlijk moet die sleutel worden verwijderd zodat de deur weer kan worden afgesloten. Maar om de gebroken sleutel uit het sleutelgat te kunnen halen en om een ​​reserve sleutel te kunnen krijgen, moet je zo snel mogelijk contact opnemen met een professionele slotenmaker omdat die in dit geval de enige is die je kan helpen.

Locksecure (Amsterdam) heeft getrainde en/of ervaren professionals in dienst die zeer goed weten hoe ze afgebroken sleutels uit sloten kunnen verwijderen. Zij doen dit met behulp van speciaal gereedschap en zorgen ervoor dat het slot niet onnodig wordt beschadigd. Nadat de gebroken sleutel is verwijderd, kan er door de slotenmaker worden bekeken of het mogelijk is om een duplicaat sleutel voor de klant te maken. Als het mogelijk is en de klant wil nieuwe sleutel dan wordt deze gemaakt anders kan eventueel ook het cilinder worden vervangen.

 

Locksecure (Amsterdam) is dag en nacht bereikbaar. Met slechts een telefoontje komen ze je helpen. Zodra je in een dergelijke noodsituatie zit, bel dan gewoon het telefoonnummer en dan zal er zo snel mogelijk een deskundige technicus naar jouw locatie worden gestuurd om je probleem op te lossen. Als je sleutel vast zit of is afgebroken in het slot, probeer dan niet zelf om de sleutel te verwijderen. Als Locksecure (Amsterdam) je kan komen helpen, waarom zou je dan zelf aan de slag gaan?

 

http://www.locksecure.nl