Forest Soap
Dienstverlening

Inbrekers Limburg

Inbrekers in zuid Limburg

Waardoor er in Limburg redelijk veel word ingebroken is niet duidelijk. Als er bij u wordt ingebroken kunt u er bijna nooit iets aan doen. Je zou wel zoveel mogelijk kunnen doen om je huis te beveiligen, door middel van goede sloten. In Limburg heb je bijvoorbeeld sloten specialist Sittard hier kunt u uw sloten laten maken als ze kapot zijn, omdat er ingebroken is of u kunt u zelf beschermen tegen inbrekers door een beter slot te nemen.

 

 

Inbrekers

Inbreken betekent eigenlijk een gebouw of object open breken en het betreden van terrein zonder toestemming. Tegenwoordig is er steeds meer spraken van inbraken in Nederland. Wat de oorzaak hiervan is, is niet duidelijk maar de inbrekers vinden steeds meer nieuwe technieken om je huis binnen te komen. Tegenwoordig gaat het zo ver dat ze met vestjes van een energie leverancier lopen en je ze zo zelf je huis binnen laat, als ze binnen zijn grijpen ze hun kans als het mogelijk is en nemen ze zo iets mee zonder dat je het door hebt. Sinds de maatregelen in Nederland versoepeld zijn, lijkt het alsof het aantal inbraken ook stijgt.

 

Tips

Zorg er ook voor dat je vuilnisbak vast staat of in ieder geval niet makkelijk te verplaatsen is. Dit kan voor inbrekers dienen als een trap en zijn ze zo op je dak. Een ladder in je tuin laten staan is ook niet slim, dit zorg alleen maar voor meer gemak voor de inbreker. Laat altijd een lampje aan in je huis ook al ben je er niet. Dit kan ervoor zorgen dat het toch lijkt alsof er iemand thuis is en komen ze minder snel naar binnen. Vaak hoor je dat ze een deur zo intrappen en binnen komen, zorg daarom voor een extra slot op knie hoogte. Het extra slot zorg voor extra versteviging. Als u een nieuwe tv, laptop of zoiets dergelijks koopt zorg dan dat u niet de papierdoos voor uw huis legt om opgehaald te worden. Door de doos weten inbrekers dat er een nieuwe tv of laptop staat in je huis en is het aantrekkelijker om binnen te komen. Hang nooit een sleutel bij of achter je deur, ze slaan de raam in en zijn zo binnen. Met lichten kan je veel inbrekers al afschrikken, zorg voor verlichting rond je huis die op bewegingssensoren gaan. Zodra er iemand langs loopt gaan de lichten aan en schrikken ze.

https://slotenmakersittard.nl/