Forest Soap
Telefonie

Klantenservicetelefoon krijgt steeds meer klanten!

De klantenservice van Post NL, Eneco, Essent, hollandsnieuwe, ING Bank, KPN, Simpel, Staatsloterij, Telfort, T-Mobile en Ziggo. Wat hebben de klantendiensten van deze bedrijven gemeen? Ze staan allemaal in de top 10 van meest gevraagde telefoonnummers bij Klantenservicetelefoon. Voor de afzonderlijke firma’s kan dit zowel goed als slecht nieuws zijn. Als bestaande klanten contact opnemen met een klacht, dan is er werk aan de winkel. Zijn er mensen die overwegen over te stappen en daarom informeren naar de mogelijkheden? Dan heb je als dienstverlener je zaken goed op orde. Dat laatste geldt zeker ook voor Klantenservicetelefoon. Dit vrij nieuwe platform heeft zich gespecialiseerd in het verzamelen, bijhouden en beheren van een database vol klantenservicegegevens. Er zijn voor de betreffende klantenservices geen kosten aan verbonden. Als gebruiker van www. klantenservicetelefoon .nl hoef je ook niets te betalen. Bel je naar 1840 dan wordt € 0,90 per minuut in rekening gebracht.

Het gegevensbestand van Klantenservicetelefoon is zoals gezegd via internet en telefonisch te raadplegen. Beide manieren hebben voor- en nadelen. Stel je wilt bellen met Telfort. Ben je aan het werk achter je laptop dan kun gemakkelijk tussendoor even het telefoonnummer opzoeken via www. klantenservicetelefoon .nl en dan direct bellen. Ben je onderweg naar een afspraak dan loont het de moeite handsfree 1840 te bellen en je te laten doorverbinden met de helpdesk van Telfort. Nog voordat je op de plaats van bestemming aankomt, kan één ding van je to do-lijst geschrapt worden. 1840 bellen heeft als voordeel dat je aanvullende vragen kunt stellen als:

-Heeft u ook het emailadres van de klantenservice?

-Op welke dagen en tijdstippen is de helpdesk bereikbaar?

-Ik ben nieuw als klant, kunt u wat relevante achtergrondinformatie over het bedrijf geven?

-Kunt u misschien zien of er actuele storingen zijn?

Je ziet het de service van Klantenservicetelefoon gaat veel verder dan het overhandigen van een telefoonnummer. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer Nederlanders regelmatig hun weg naar Klantenservicetelefoon weten te vinden.

https://www.klantenservicetelefoon.nl