Forest Soap
Telefonie

Klantenservicetelefoon: onthoud die naam!

Het telefoonnummer van T-Mobile heb je hopelijk niet al te vaak nodig. Maar als er een keer een storing is, wil je toch graag weten hoe lang die duurt. En als je factuur hoger uitvalt dan verwacht, dan wil je daar waarschijnlijk wel een toelichting bij krijgen. Er kunnen natuurlijk ook bijzonder leuke aanleidingen zijn om T-Mobile te bellen. Stel je hebt een financiële meevaller en wilt een nieuwe smartphone met een uitgebreider abonnement. Of je hebt van een vriend gehoord over een aantrekkelijk actie en daar wil je aan meedoen. Al met al zijn er toch best wat redenen te bedenken om te bellen met T-Mobile.

Het nummer luidt 06 – 2400 1200. Voor klanten is dit een gratis telefoonnummer. Andere manieren om met T-Mobile in contact te komen zijn de online chat, berichten uitwisselen via Facebook of via Twitter. Op @ TMmobile_Webcare kun je je vragen kwijt. @ TMobile_NL is het adres voor handige tips en interessante wetenswaardigheden. Een nieuwtje is bijvoorbeeld dat T-Mobile voor de tweede keer de Ookla® speedtest heeft gewonnen. Inderdaad T-Mobile beheert het snelste mobiele netwerk van Nederland!

Snel contact met Essent

Wil je vandaag bellen met Essent? Laat Klantenservicetelefoon je doorverbinden. En als er een wachttijd is, krijg je van de Klantenservicetelefoon-medewerker informatie over Essent waar je zeker iets aan hebt. Essent is uitermate creatief in het verrassen van haar klanten. Thuisvoordeel bijvoorbeeld. Als je daaraan meedoet spaar je snel vele Airmiles en krijg je regelmatig extraatjes. Voor mensen die hun contract willen verlengen wordt goed gezorgd. Het loont de moeite eens te informeren wat deze energieleverancier jou te bieden heeft. De VerbruiksManager van Essent is een toffe tool. Je hebt 24/7 inzicht in je verbruik, je krijgt adviezen over hoe te besparen en je kunt onderhandelen over je termijnbedrag. En tot slot aandacht voor de Essent webshop. In de aanbieding zijn onder meer een slimme thermostaat en slimme verlichting.

https://www.klantenservicetelefoon.nl