Forest Soap
Entertainment

Leer de manen en staart van jouw Crafty Pony paardenknuffel te vlechten.

Leer de manen en staart van jouw Crafty Pony paardenknuffel te vlechten.

Kinderen kunnen hiermee leren en oefenen hoe ze hun knuffelpaard kunnen vlechten. Er zijn heel veel verschillende manieren om je paardenknuffel te vlechten. Door het vlecht de staart en vlecht de voorlok bord kunnen kinderen goed oefenen met vlechten, zodat ze bij een echt paard weten wat ze moeten doen. Bij de vlechtborden zijn de instructieboekjes inbegrepen, hierin wordt met foto’s aangegeven hoe je moet beginnen, en wordt het stap voor stap uitgelegd.

 

Wat krijg je bij het Crafty Ponies vlecht bord?

  • Bij het vlecht de voorlok bord krijg je een vlechtbord met drie koorden; een wit koord, een grijs koord en een zwart koord. Ook zit er een instructieboekje inbegrepen, met duidelijke diagrammen en fotografische illustraties.
  • Bij het vlecht de staart bord krijg je en vlechtbord met negen koorden; drie witte, drie grijze en drie zwarte. Hierbij zit ook een instructieboekje inbegrepen, met duidelijke diagrammen en fotografische illustraties.

Hieronder een youtube video welke je uitlegt over de vlechtborden.

 

Waarom een Crafty Ponies vlecht bord?

Kinderen kunnen hierdoor leren hoe ze een paardenstaart of de manen moeten vlechten. Bij elk vlechtbord wordt een instructieboekje geleverd en aan de hand van duidelijke diagrammen en fotografische illustraties kunnen kinderen goed en duidelijk leren wat ze moeten doen. Het oefenen met vlechten helpt kinderen met het ontwikkelen van de vaardigheden, zelfvertrouwen en behendigheid.

 

Voordat je begint met vlechten van je knuffelpaard.

Voordat je begint met het vlechten is het belangrijk dat je een natte spons bij de hand hebt, om de manen vochtig te maken. Een kam, zodat je de manen goed door kan kammen en niet geheel onbelangrijk; elastiekjes, zodat jij je mooie creatie vast kan maken! Het vlechten van je paardenknuffel is leuk en het zorgt ervoor dat je knuffelpaard er mooi uit ziet met zijn gevlochten manen of staart. Als je eenmaal wil beginnen met vlechten, is het handig als je eerst een eenvoudige vlecht met drie koorden kan maken. Als je dit kan, kun je het vlechten van de staart leren en oefenen met wat moeilijkere vlechten.

 Wil jij nou ook een vlechtbord om te oefenen met vlechten voor je paardenknuffel? ->> Vlechtbord Crafty Ponies

https://craftyponies.nl/