Forest Soap
Dienstverlening

Machinaal straten is een duurzame, innovatieve manier om de straat te leggen

Heeft u al eens gehoord van machinaal straten? Machinaal straten is een innovatieve, milieuvriendelijke manier die het zware werk van stratenmakers uit handen neemt zonder in te boeten op kwaliteit. Met de RoadPrinter Eco van Road Paving Systems wordt standaard bestrating met een maximumbreedte van 7 meter gelegd zonder problemen. Dankzij de elektrische werking is hier geen brandstof voor nodig en wordt er dus ook minder overlast veroorzaakt. Bestraten was nog nooit zo eenvoudig én duurzaam.

Vraag tevens een subsidie aan voor deze complete oplossing

Wanneer u kiest voor machinaal bestraten ontziet u niet alleen het milieu, het is ook mogelijk om een subsidie hiervoor aan te vragen. Op deze manier heeft u een voordelige oplossing voor zowel uw bedrijf als het ecosysteem. Wilt u graag machinaal straten met de RoadPrinter Eco? Dan geniet u ook van 4 keer sterkere bestrating dan de conventionele RoadPrinter. Met andere woorden: u legt een solide basis zonder geluidsoverlast en uitstoot van fossiele brandstoffen. Met deze bestratingsmachine is het zelfs mogelijk om in één keer de randafwerking te leggen, zodat de stratenmakers niet alsnog op hun knieën hoeven te zitten om de afwerking te voltooien. Bent u op zoek naar een goede manier om een herbestrating of nieuwe bestrating uit te voeren? Bij Road Paving Systems is het mogelijk om zelf een bestratingsmachine te kopen of om te huren. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Laat u informeren door Road Paving Systems

Wilt u meer weten over de voordelen van machinaal straten of ontvangt u graag meer informatie over de beschikbare bestratingsmachines bij Road Paving Systems? Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren door de deskundige medewerkers. Op de website vindt u de contactgegevens, waaronder het telefoonnummer en een contactformulier. Neem uzelf werk uit handen en vertrouw op de bestratingsmachines van Road Paving Systems.