Forest Soap
Dienstverlening

Met All over Tours naar Australië

Jullie huwelijksreis in Australië beleven, dat zou fantastisch zijn! Stel je eens voor. Een romantische strandwandeling aan de kust, een avontuurlijke ontdekkingstocht en culturele tripjes. Dit en veel meer kan op het programma staan als je bij All over Tours een vakantie in Australië boekt. All Over Tours creëert namelijk een vakantie die geheel voldoet aan jullie wensen.

Het land bestaat uit het Australische vasteland en een eilandengroep waarvan Tasmanië het grootste eiland is. Hoofdstad Canberra ligt in het zuidoosten. De natuur is afwisselend. De flora en fauna in het dorre binnenland verschillen enorm met die van de regenwouden. Unieke dieren in Australië zijn kangoeroes, koala’s en grootpoothoenders.

All over Tours kan -rekening houdend met jullie wensen en verlangens- een huwelijksreis op maat samenstellen. Punten om ruim van te voren rekening mee te houden zijn: een geldig paspoort en verplichte visum, het verschil in klimaat tussen de regio’s en de regel dat er links wordt gereden. Het is ook mogelijk om in Australië te trouwen. En ja, het huwelijk is dan officieel geldig in Nederland!

Individuele rondreis om Australië te ontdekken

Een individuele rondreis in Australië is op verschillende manieren in te vullen. Wat denk je bijvoorbeeld van een fly-drive door het oosten en het rode hart. Of het zuidoosten per huurauto verkennen? Je kunt ook kiezen voor een selectie uit al het mooie dat Australië te bieden heeft. De ruige Kimberly kust, de Ningaloo reef met walvishaaien, een authentieke cattle farm en natuurlijk wereldstad Sydney.

Online zie je een voorbeeld van een compleet uitgewerkte 22-daagse rondreis door Australië. Neem deze eens goed door en we horen graag of er dingen zijn die je mist of net iets anders zou zien. All over Tours is gevestigd aan het Noordplein in Roelofarendsveen. Als je langs wilt komen, verzoeken we je van te voren een afspraak te maken. Bellen of mailen kan ook. Dit zijn de gegevens: +317 13 31 90 34 en info @ allovertours. nl.

https://www.allovertours.nl/