Forest Soap
Dienstverlening

Met faalangst je autotheorie in 1x halen

Of je nu een theoriecursus in Amsterdam wilt volgen of een theoriecursus in Rijswijk, bij 123 Theorie zit je helemaal goed! 

Goede lessen en hoog slagingspercentage

123 Theorie is erg populair onder jongeren vanwege het hoge slagingspercentage. Maar er zijn veel meer redenen waarom meiden en jongens voor 123 Theorie kiezen. De manier van lesgeven is zeer toegankelijk en helder.

De docenten houden in het bijzonder rekening met mensen die faalangst hebben, dyslectisch zijn of moeite hebben met de Nederlandse taal. Dus als jij denkt dat het je nooit zal lukken voor je auto theorie te slagen, en al helemaal niet in één keer, dan dagen wij je uit! Geef je op en laat de zeer ervaren en gedreven docenten van 123 Theorie je bijstaan. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer de volgende:

  • milieubewust en energiezuinig rijden;
  • de weg-, zichts- en weersomstandigheden;
  • voor laten gaan bij het afslaan;
  • bijzondere manoeuvres.

Het geheel aan verkeersregels is behoorlijk groot. Toch duurt de 123 Theorie cursus maar één dag.

Online inschrijven

Het inschrijven bij 123 Theorie gaat eenvoudig. Je kunt dat 24/7 online doen. Alle cursusdata staan op de site vermeld en het is direct zichtbaar of er nog een plekje vrij is. We adviseren je niet te lang te wachten, want de ervaring leert dat de cursusdagen snel vol zitten. Op dit moment zijn de kosten voor de 123 Theorie cursus € 99. Dit is inclusief een lunch en het vervoer naar de examenlocatie toe. Voor het examen zelf geldt een prijs van € 31,50. Als je vragen hebt, voel je dan meer dan welkom ze te stellen. Het 123 Theorie team kun je telefonisch bereiken op nummer 085 060 1230 en via dit mailadres: info @ 123-theorie. nl. Een appje sturen is ook mogelijk. Dit is het nummer: 0629 99 99 62. We hopen dat je enthousiast bent over 123 Theorie. En meer dan dat hopen we je op een van de volgende cursusdagen te ontmoeten!

https://www.123-theorie.nl/