Forest Soap
Image default
Dienstverlening

Problemen met uw riool? Dit bedrijf doet rioolonderzoek in de regio Breda

Groeneveld Riooltechniek is een bedrijf dat is gespecialiseerd in rioolwerkzaamheden. Het bedrijf doet zowel rioolonderzoek in Breda, als reparaties. Bij dit alles wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken. Ook voor tips en adviezen kunt u bij het bedrijf terecht. Dus, heeft u een probleem met uw riool en wilt u graag dat er een rioolonderzoek in Breda bij u wordt uitgevoerd? Groeneveld Riooltechniek staat voor u klaar.

Rioolproblemen

Rioolproblemen kunnen erg vervelend zijn. Het meest voorkomende rioolprobleem is een verstopping. Uw toilet zit verstopt en u kunt niet meer doortrekken. Dit is erg vervelend. Maar ook als u een minder duidelijk probleem heeft of bijvoorbeeld alleen een enorme stank ruikt, kan rioolonderzoek in Breda gedaan worden. Er kunnen namelijk ook verzakkingen of beschadigen in het riool zijn waar u geen weet van heeft. Als er tijdens het onderzoek problemen worden vastgesteld, kan Groeneveld Riooltechniek deze meteen verhelpen.

Modernste technieken

Groeneveld Riooltechniek maakt gebruik van de nieuwste en meest innovatieve technieken, waardoor het bedrijf zich continu blijft verbeteren. Het bedrijf maakt onder andere gebruik van een rioolcamera, die nauwkeurig in het riool kan worden aangebracht. Zo kunnen de medewerkers alle hoeken en gaatjes van het riool op een beeldscherm bekijken. Buitendienstmedewerkers maken gebruik van een iPad, waarop ze alle informatie van de uitgevoerde werkzaamheden bijhouden. Hiervan wordt een duidelijk overzicht gemaakt, die naar de klant kan worden doorgestuurd in de vorm van een factuur.

Over het bedrijf

Groeneveld Riooltechniek is een vooruitstrevend bedrijf dat ernaar streeft om de klant zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Dankzij zijn ruime ervaring en kundigheid, weet het bedrijf al 40 jaar lang de beste kwaliteit te leveren. En dat loont. Groeneveld Riooltechniek begon als een klein en lokaal bedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste rioolbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft zich in de loop van de jaren zelfs uitgebreid met verschillende dochterondernemingen.

https://www.riooltechniek.nl/